logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Соціальні віруси в суспільстві: лекція президента українського холдингу

Загальна інформація

Поведінка людини завжди є продуктом соціального контексту. Наше оточення – середовище, у якому ми живемо, працюємо та відпочиваємо, впливає на нас, незалежно від нашого бажання. І в цьому середовищі ідеї, товари, інформація та моделі поведінки розповсюджуються так само швидко, як і віруси. При чому зміни відбуваються не поступово, а в певний «переломний» момент, створюючи ефект «епідемії». Що ми можемо зробити для того, щоб свідомо викликати сприятливі «епідемії» та системно ними управляти?

Про ці та інші актуальні проблеми під час лекції на тему «Соціальні віруси в суспільстві: поширення та діагностування» розповіли студентам та викладачам кафедри менеджменту засновник маркетингового холдингу OSD Group OSDirect, президент Української асоціації директ-маркетингу Валентин Калашник та його помічник Лідія Гаврищук.

Експерту із значним практичним досвідом у створенні та розвитку бізнесу завжди є що розповісти і чим поділитися, тим більше, що тема є однією з найактуальніших в наш час.

Під час лекції спікер вів постійний діалог з аудиторією, реагував на питання та репліки студентів, розповідав різні життєві історії, що впливають по-різному на процес становлення кваліфікованих фахівців, із задоволенням ділився досвідом щодо використання ефективних комунікацій у бізнесі, цікавими книгами та власним уявленням про роль у його розвитку щасливих людей, негативні ефекти впливу паління та ожиріння, які саме соціальні інфекції поширюються якнайшвидше і за яких причин.

У підсумку зустрічі слухацька аудиторія отримала заряд позитивної енергії та «заразилася вірусами» в напрямі особистісного розвитку та майбутньої плідної співпраці!

Студенти освітнього ступеня «магістр», а також присутні на лекції доценти кафедри менеджменту І.П. Миколайчук, В.С. Ціпуринда та М.І. Волобуєв щиро дякують Валентину Калашнику за можливість цікавого діалогу та сподіваються на майбутню співпрацю!

13.11.2017
42265
2003
остання редакція 07.02.2018
456287