logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Визначено переможців студентського конкурсу "Бізнес-трамплін"

Загальна інформація

Цього року, вже втретє, у нашому університеті пройшов студентський конкурс «Бізнес-трамплін»! Особливістю цьогорічного конкурсу стало суттєве розширення географії учасників. Серед двадцяти шести команд, що подали заявки на конкурс, чотирнадцять представляли регіональні підрозділи КНТЕУ (Харківський торговельно-економічний інститут, Вінницький торговельно-економічний інститут, Чернівецький торговельно-економічний інститут).

16 листопада 2017 року у фіналі конкурсу було представлено одинадцять кращих бізнес-проектів, які й претендували на призові місця та окремі номінації («Кращий інноваційний проект», «Кращий соціальний проект»).

Перелік фіналістів конкурсу «Бізнес-Трамплін 2017» 

Організаторами конкурсу виступили: ректорат, кафедра  економіки та фінансів підприємства, бізнес-інкубатор КНТЕУ. Спонсорську підтримку надала французька компанія «L’Oréal Україна».

З привітальним словом до фіналістів конкурсу звернулася перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Притульська Н.В., яка підтримала студентів у їх активній життєвій позиції та прагненні до самореалізації через заснування власного бізнесу. Окреслила потенційні можливості подальшої співпраці переможців конкурсу з інвесторами, партнерами, їх участі у бізнес-інкубаторі КНТЕУ.

До складу журі конкурсу увійшли: Олег Дубовий, бізнес-консультант MBA, директор агентства «D&D» (голова журі); Роман Ромащенко, менеджер проектів мережі академічних бізнес-інкубаторів «YEP»; Олексій Гончаров, продакт-менеджер компанії «360bound»; Олександр Міняйло, декан ФЕМП; Ганна Блакита, завідувач кафедри економіки та фінансів підприємства, Костянтин Афанасьєв, доцент кафедри економіки та фінансів підприємства.

Під час проведення батлу різнопланових бізнес-ідей були визначені переможці та номінанти конкурсу. Призові місця розподілилися таким чином:

  • І місце - Долда Наталія (КНТЕУ, ФЕМП, 4-18) з проектом «Фрутохрум» (Виготовлення натуральних чіпсів із фруктів та овочів);
  • ІІ місце та номінація «Кращий соціальний проект» - Гончарук Дар’я, Пневський Владислав (ВТЕІ КНТЕУ, ФТМ, МР 31), проект «Blood for life» (Розробка мобільного додатку для мотивації людей до донорства);
  • ІІі місце та номінація «Кращий інноваційний проект» - Гирич Владислав, Шуляєв Даніїл (КНТЕУ, ФЕМП, 4-19), проект «ULT» (Ukranian Logistics & Technologies, з застосуванням блокчейн-технологій).

 Усі переможці конкурсу «Бізнес-трамплін» отримали бьюті подарунки від компанії «L’Oréal Україна»!

Також приємним сюрпризом для команд-учасників фіналу стало запрошення від мережі академічних бізнес-інкубаторів «YEP» на міжнародний форум «INNOVATION MARKET», що відбудеться 21-24 листопада в МВЦ. Квитки на цей захід отримали Гончарук Дар’я (проект «Фрутохрум»), Гирич Владислав, Шуляєв Даніїл (проект «ULT») та Титюк Аліна (проект «Переробка пластику на екологічно чисту продукцію).

Ексклюзивною пропозицією стало надання місця команді розробників проекту «ULT» у весняній інкубаційній програмі мережі бізнес-інкубаторів «YEP»!

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо успіхів у реалізації бізнес-ідей!

16.11.2017
42265
3729
остання редакція 07.02.2018
456287