logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Правила кращих" від радника міністра фінансів України та радника PwC Україна Олени Макеєвої

Загальна інформація

Ми живемо в часи змін та конкурентної боротьби, правил і принципів, які потрібно знати, яким потрібно слідувати, якщо ми хочемо досягнути успіху в житті…

Неможливо бути успішною людиною, маючи ґрунтовні професійні знання, але при цьому не розвиваючи свої унікальні навички і таланти, не вміючи спілкуватись і будувати гармонійні відносини з оточуючими. Саме soft skills сьогодні зумовлюють 85% успіху керівника: вміння виступати, підбирати аргументи, переконувати, продавати себе, перемагати. Важливо вміти знаходити спільну мову з людьми, позбутися комплексів і страхів, вміти чітко доносити свої думки й отримувати очікуваний результат, а також будувати стійкі зв'язки з цікавими особистостями, створювати успішне оточення.

Про це і не тільки 22 листопада 2017 року студенти ФОАІС мали можливість дізнатися на відкритій лекції з дисципліни «Менеджмент» та майстер-класі на тему "Правила кращих", який провела голова ради директорів АФ «Аксьонова та партнери», радник міністра фінансів України та радник PwC Україна Олена Макеєва.

Сьогодні Олена Макеєваself-made woman, талановитий керівник відомої аудиторської компанії і її лідер, екс-заступник міністра фінансів, а нині – успішний бізнес-тренер та кандидат економічних наук. Під час лекції спікер розповіла студентам про перспективи і тренди розвитку професії бухгалтера й аудитора, сучасні вимоги до цих професій, які зміни і виклики чекають на них через рік, два, п'ять, і як слід готуватися до них вже сьогодні. Студентам було цікаво дізнатися про життєвий шлях пані Олени, її секрети успіху в кар’єрі, умови досягнення визнання та щастя в житті. Бізнес-тренер також провела для студентів майстер-клас "Правила кращих", розкрила життєві правила і постулати успішних управлінців, яких потрібно дотримуватися, щоб стати одним із кращих. Пані Олена поділилася інформацією, що необхідно робити для того, щоб бути успішними у всіх сферах життя, про усі важливі аспекти життєдіяльності людини: здоров`я, сім`ю, фінанси, оточення, внутрішні ресурси, гармонію з собою, кругозір, мотивацію і кар'єру - зупинилася на важливості дисципліни власного життя, вмінні приймати виклики, ламати стереотипи, ставити собі амбітні цілі і виходити із зони комфорту.

Студенти ставили питання, їх цікавили секрети написання гарного резюме, проходження співбесіди і гарантованого отримання роботи, як стати членом Асоціації дипломованих сертифікованих бухгалтерів та отримати кваліфікацію АССА. На всі питання вони отримали вичерпні відповіді.

Спікер порадила студентам ніколи не переставати вчитися, ставити перед собою амбітні цілі, створювати власні правила і радіти життю.

Дякуємо пані Олені за цікаву лекцію і майстер-клас та сподіваємось на нові зустрічі!

22.11.2017
433884
1930
остання редакція 07.02.2018
456287