logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вирішуємо актуальні питання управління організаціями на науково-практичній конференції

Загальна інформація

З метою підвищення якості навчання та рівня компетентності студентів науковці університету постійно залучаються до різних наукових заходів, що організовуються викладачами, серед яких однією із найбільш цікавих форм співпраці є наукові конференції.

З цією метою 30 листопада 2017 року кафедрою менеджменту була організована та проведена перша внутрішньоуніверситетська науково-практична конференція студентів та молодих вчених на тему "Актуальні питання управління організацією", участь у якій взяли більше ніж 60 студентів з різних факультетів, у т.ч. ФЕМП, ФОАІС і ФМТП.

Виступи студентів були пов’язані з актуальними питаннями розвитку та управління організаціями, а також соціальними явищами та процесами, що відбуваються сьогодні в Україні та у світі. Найбільше уваги студентами спільно з науковими керівниками було приділено компетентнісному підходу в управлінні підприємствами торгівлі та сучасним напрямам інноваційного розвитку організацій.

Упродовж конференції жваво відбувалося обговорення змісту доповідей і тих ідей, що здатні урізноманітнити та покращити механізм управління організацією та забезпечити якісне зростання українських підприємств і організацій.

За кращі доповіді 5 учасників конференції отримали призові місця та будуть нагороджені почесними грамотами:

  • І місце отримали студенти 4 курсу ФЕМП В. Гирич і Д. Шуляєв за спільну доповідь "Блокчейн: приклад інноваційного підходу в міжнародній торгівлі";
  • ІІ місце отримали студент 3 курсу ФОАІС Я. Подорожяк за доповідь "Технологія блокчейн у торгівлі" та студентка 3 курсу ФМТП К. Гурєєва за доповідь "Мотивація – сучасний підхід";
  • ІІІ місце – отримали студент 4 курсу ФЕМП О. Карташов за доповідь "Сучасні підходи до управління часом у менеджменті" та студентка ФЕМП 1 курсу освітнього ступеня "магістр" М. Коваль за доповідь "Конформізм і ледарство як соціальні явища на підприємствах".

Висловлюємо щиру подяку всім студентам, які підготували доповіді, організатору конференції доценту кафедри менеджменту Ігорю Підкамінному та всім науковим керівникам за підготовку цікавих матеріалів та участь у конференції!

01.12.2017
42265
2484
остання редакція 07.02.2018
456287