logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

HR-менеджмент та логістика: партнерство з компанією ZAMMLER

Загальна інформація

Майбутні менеджери з персоналу вже сьогодні ведуть активний пошук галузі діяльності, якій потрібні професійні кадри, де вони б почували себе комфортно та могли б проявити свої найкращі особистісні та ділові якості. Саме тому студентам КНТЕУ до вподоби виїзні заняття та екскурсії на вітчизняні підприємства, що тісно інтегруються в поточний навчальний процес в університеті. 5 грудня 2017 року студенти – представники різних курсів освітньої програми "Менеджмент персоналу" спільно з її гарантом – доцентом кафедри менеджменту Іриною Миколайчук відвідали одне з найбільш потужних підприємств в Україні – групу логістичних компаній ZAMMLER, що з квітня 2017 року є стратегічним партнером КНТЕУ .

На початку зустрічі в конференц-залі історію становлення, розвитку та особливості організаційної побудови компанії презентували топ-менеджери з різних функціональних напрямів: генеральний директор та засновник компанії Віктор Шевченко, PR-менеджер Уляна Колодій, керівник департаменту з управління персоналом, директор із розвитку. Студенти отримали цікаву інформацію про шлях становлення української логістичної компанії, якій вдалося успішно подолати кризу у 2008 році, відкрити міжнародні представництва та продовжити успішний розвиток на світовому ринку вже більше ніж 10 років поспіль. Історія компанії ZAMMLER є прикладом і підтвердженням того, що з України може вирости міжнародна компанія.

Під час виступу Віктор Шевченко приділив особливу увагу значенню професії HR-менеджера в будь-якій галузі та безпосередньо в логістиці, акцентував увагу молоді на формуванні лояльності та отриманні цінних навичок, що формують конкурентоздатних працівників на ринку праці вже сьогодні. Акцентувавши на дефіциті кадрів для логістичних компаній, директор поділився зі студентами рецептом досягнення успіху у будь-якій професії: головне – опинитися в правильному місці у потрібний час, а також порекомендував слухачам якомога раніше набувати практичного досвіду роботи, у тому числі завдяки проходженню практики та стажуванню. Ряд тез доповіді Віктора Шевченка стосувалися і вимог до підготовки менеджерів, продиктованих сучасним складним зовнішнім середовищем розвитку вітчизняного бізнесу. Студенти мали нагоду поспілкуватися особисто зі всіма керівниками департаментів, у т.ч. продажу, міжнародних та внутрішніх перевезень, з персоналу, а також дізнатися про можливості проходження практики, стажування та розвитку кар’єри на підприємстві.

Наприкінці зустрічі на запрошення гостинних господарів відвідувачі поласували чаєм із тістечками та продивилися цікавий відеосюжет про історію успіху групи логістичних компаній ZAMMLER, що викликав неабиякий інтерес.

Щиро дякуємо всім керівникам компанії ZAMMLER, особисто генеральному директору Віктору Шевченку та організатору екскурсії PR-менеджеру Уляні Колодій за гостинність, цікаві знайомства та надану інформацію!

Бажаємо працівникам компанії ZAMMLER успішного професійного розвитку, дієздатної команди фахівців та сподіваємося на нові зустрічі!

05.12.2017
42265
2747
остання редакція 07.02.2018
456287