logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск магістрів у КНТЕУ: шлях в успішне життя розпочато!

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті одночасно і радісний, і сумний день, адже сьогодні в актовій залі Конгрес-центру розпочався випуск магістрів денної та заочної форми навчання.

Традиційно, відкриваючи урочисту частину, усіх присутніх у залі привітав випускник КНТЕУ 1972 року, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук, заслужений діяч науки і техніки України, ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі. Він зазначив: «У 1996 році відбувся перший випуск магістрів КНТЕУ. Тоді випустилося лише 9 студентів. Сьогодні ж лави кваліфікованих фахівців ступеня «магістр» поповнилися 2325 випускниками нашого університету». Ректор наголосив, що стандарти і рівень навчання в КНТЕУ значно покращилися, у тому числі і за рахунок оновлення матеріально-технічної бази університету, що дозволяє випускати таких висококваліфікованих фахівців та професіоналів своєї справи. Він наголосив, що університет пишається досягненнями наших студентів, адже серед них є представники бізнесу, успішні підприємці, політики. Анатолій Антонович побажав вдалих рішень та професійних злетів кожному і наголосив, що двері університету завжди відчинені для них. 

Першими дипломи поважного ступеня "магістр" отримали випускники факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Декан факультету Ведмідь Надія Іванівна побажала ніколи не втрачати зв’язку зі своєю Alma mater та зазначила, що цьогоріч дипломи з відзнакою отримали аж 37 студентів, що є рекордом для факультету.

Окрім цього, магістрів привітав начальник управління департаменту туризму КМДА Тараненко Антон Павлович, який зараз, до речі, є студентом КНТЕУ. Він сказав, що студенти мають пишатися таким новітнім та сучасним вузом, у котрому вони вчилися протягом останніх п’яти з половиною років.

Своїх колег-випускників привітали і студенти КНТЕУ – Руса Наталя, яка подякувала всім викладачам за те, що ділилися своїм досвідом та допомагали реалізувати себе у стінах рідного університету, та Моторний Олександр, який наголосив на важливості підтримки ректора, викладачів, батьків та друзів у досягненні своїх цілей.

Наприкінці свята магістри отримали музичні та напрочуд душевні привітання від Боринської Олександри та Василець Єви.


Наступними свої дипломи отримали випускники факультету обліку, аудиту та інформаційних систем. Отримавши душевні привітання від декана факультету Харченка Олександра Анатолійовича, студенти не могли стримати сліз від веселих та одночасно сумних емоцій щодо закінчення навчання в університеті.

Магістрів поздоровила зі святом випуску завідувач кафедри фінансового аналізу та аудиту Назарова Карина Олександрівна, яка висловила впевненість у тому, що наших магістрів чекає дуже успішне життя на професійній ниві, адже девіз ФОАІСу звучить так: «Хто володіє інформацією, той володіє світом», а ті, хто закінчив цей факультет, мають неодмінні переваги, адже інформацію готують саме обліковці та аудитори.

Директор консалтингової компанії "Голден траст", яка є партнером кафедри фінансового аналізу та аудиту, Ігор Любаренко теж привітав випускників. Він висловив надію на те, що випускники КНТЕУ поповнять лави колективу компанії та продемонструють відмінні знання, здобуті в університеті.

Привітання магістри отримали також від студентки факультету Чуркіної Тетяни, яка зворушила присутніх у залі теплими словами подяки всім, хто супроводжував наших магістрів протягом усього шляху в університеті, а Ірина Протасова, Ігнатов Богдан та співочий колектив ФОАІС привітали винуватців свята душевними музичними композиціями.


Згодом настав щасливий час отримання дипломів і для випускників факультету торгівлі та маркетингу. Затамувавши подих, колишні студенти, а вже – випускники, насолоджувалися концертною програмою та приймали привітання від гостей та життєві настанови від тих, хто пройшов з ними цей нелегкий, але дуже цікавий та насичений шлях навчання в університеті. Магістрів привітав і декан факультету – Осика Віктор Анатолійович, який звернув увагу на те, що усі випускники мають ніколи не здаватися, наполегливо іти до своїх мрій та робити все, аби їх досягати.

Гончаров Володимир Валентинович, заступник генерального директора ТОВ "Епіцентр К", долучився до привітань нашим магістрам. Він зазначив, що для досягнення своїх цілей, треба багато працювати.

Геннадій Заболотний, голова Деснянської райдержадміністрації, побажав успіхів усім присутнім у майбутніх звершеннях на їхньому життєвому шляху.

Бабич Євгенія, випускниця ФТМ, подякувала усьому колективу університету за співпрацю та незабутні роки в університеті, а магістрам побажала наснаги та успіхів на життєвому шляху.

Студенти Юлія Петрик, Юлія Сидорчук та Ірина Протасова привітали та вразили гостей свята своїми музичними подарунками.


Естафету з отримання дипломів освітнього кваліфікаційного ступеню «магістр» 1 лютого перехопили три факультети КНТЕУ.

Чекаючи цю незабутню мить довгих п’ять з половиною років, дипломи про здобуття ступеню «магістр» отримали випускники факультету економіки, менеджменту та психології. Вони отримали незабутнє вітання від декана факультету – Міняйло Олександра Івановича: «Більш за все студенти бояться почути фразу «Ви відраховані». Так от, шановні магістри! Ви відраховані з університету, але з надзвичайно високим статусом магістра! Вітаю вас та бажаю подальших успіхів!».

Від імені випускників факультету виступив Береза Борислав Юхимович, народний депутат України, який також привітав випускників із завершенням навчання і закликав їх залишатися в Україні для того, щоб розбудовувати потужну та сильну державу разом.

Студентка факультету Тетяна Бородавка привітала усіх зі святом, подякувала викладачам за ті сили, які були вкладені у виховання майбутніх спеціалістів та побажала усім творчої наснаги у майбутньому.


Натхненні слова та настанови на адресу випускників факультету фінансів та банківської справи висловила декан факультету Тетяна Володимирівна Канєва. Вона привітала майбутню еліту фінансової та банківської сфери та побажала їм успіхів на професійній ниві та протягом усього життя.

Від імені студентів факультету виступив Віталій Шапка, який подякував  адміністрації університету, викладачам, студентам за незабутні п’ять з половиною років навчання, побажав успіхів в усіх звершеннях та ніколи не втрачати зв'язок з рідним університетом.


На завершення цієї святкової днини, дипломи магістрів отримали випускники  найбільшого факультету КНТЕУ – факультету міжнародної торгівлі та права. Декан Ладиченко Катерина Іллівна побажала усім успішних звершень та якнайбільше приємних моментів протягом життя. Також, вона звернула увагу на міцну дружбу між факультетами, адже всі вони уособлюють велику родину КНТЕУ: «Ніколи не забувайте, що наші випускники допомагають один одному протягом усього життя».

Надзвичайно зворушили своїми промовами від імені усіх магістрів факультету Катерина Масюра та Гарат Михайло. Вони розповіли про свій шлях в університеті: злети та падіння, перемоги та поразки. Ці слова так сильно вразили присутніх у залі, що деякі навіть не втримали сліз.

Натхненними та патріотичними концертними номерами протягом усього дня гостей свята радували студенти та колективи КНТЕУ.


Любі випускники! Щиро вітаємо та бажаємо впевнених кроків на життєвому шляху!

Згадуйте з посмішкою та з теплом незабутні роки навчання, адже, окрім найкращої освітньої підготовки, у стінах університету ви здобули життєвий досвід і вміння самостійно приймати важливі рішення.

Не забувайте про свою Almamater та з гордістю промовляйте: "Я випускник КНТЕУ!"

Повний фотозвіт можна переглянути на офіційній сторінці КНТЕУ у Facebook.


Загаломдиплом про вищу освіту отримали 2316 магістри (1061 – денної форми навчання, 1255 – заочної), з них 233 дипломи з відзнакою, що становить 10 % від загальної кількості випускників:

  • 180 дипломів з відзнакою на денній формі навчання (17% від кількості випускників денної форми навчання)
  •  53 дипломи з відзнакою на заочній формі навчання (4% від кількості випускників заочної форми навчання)

Серед випускників (22 особи) громадяни 12 країн світу (Алжиру, Лівії, Молдови Азербайджану, Нігерії, Таджикистану, Гани, Анголи, Китайської народної республіки, Російської Федерації, Білорусії, Казахстану).
Підготовка магістрів здійснювалася за 27 спеціальностями: («Менеджмент», «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Економіка», «Облік і оподаткування», «Реклама», «Маркетинг»,«Організація оптової та роздрібної торгівлі», «Товарознавство і комерційна логістика», «Товарознавство та організація зовнішньої торгівлі», «Митна справа», «Управління безпечністю та якістю товарів», «Журналістика», «Рекламний бізнес», «Психологія», «Публічне управління та адміністрування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Фінанси і кредит», «Міжнародні економічні відносини», «Право», «Міжнародне право», «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»).
8 програм – англомовні: («Міжнародна економіка», «Менеджмент ЗЕД», «Фінансовий менеджмент», «Торговельний менеджмент», «Готельний і ресторанний менеджмент», «Туристичний менеджмент», «Міжнародний готельний бізнес», «Міжнародний туристичний бізнес»).

01.02.2018
456287
9418
остання редакція 05.02.2018
42265