logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Українська картопля зі смаком французької кулінарії: картопляний гратен "Дефінуа", "Дюшес", картопля королеви "Анна"

Загальна інформація

На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу за ініціативою викладачів кафедри технології та організації ресторанного господарства розпочато серію проведення кулінарних майстер-класів. Цикл «смачних зустрічей» відкрився майстер-класом з технології страв з картоплі, який відбувся 2 лютого. На відкриття завітали почесні гості: ректор Мазаракі А.А., проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал С.Л., проректор з наукової роботи Мельниченко С.В., декани факультетів, викладачі кафедр та студенти.

Картопля - такий звичайний та усім знайомий продукт.  Тому на майстер-класі мова йшла про те, як правильно використовувати звичайні рецептурні інгредієнти так, щоб досягти найвищого задоволення від споживання, та як приготувати справжній витвір кулінарного мистецтва зі звичайних повсякденних продуктів.

Під час майстер-класу викладачі кафедри д.т.н., проф. Кравченко М.Ф., д.т.н., проф. Гніцевич В.А., д.т.н., проф. Юдіна Т.І. відкрили таємниці приготування найбільш цікавих страв з картоплі, зокрема картопляного гратену "Дефінуа", картоплі по-французьки "Анна", картоплі "Дюшес". Учасники майстер-класу були вражені ароматом, смаком та різноманіттям страв, які можливо приготувати з української картоплі. Гості майстер-класу познайомились з історією походження, харчовою цінністю, особливостями використання картоплі.

Бажаємо успіхів та творчих натхнень учасникам та гостям майстер-класу!

02.02.2018
42265
3160
остання редакція 05.02.2018
42265