logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

КНТЕУ на четвертому чемпіонаті України з гумору "Ліга Сміху-2018"!

Загальна інформація

Вже вчетверте "Квартал 95" та "Drive production" збирає гумористичні колективи в Одесі для того, щоб визначити майбутнього чемпіона України з гумору. 

Команда "37,7" Київського національного торговельно-економічного університету також долучилась до феєричного фестивалю, заявивши про себе, як про сильний колектив. 

Фестиваль було розділено на три етапи: два відбіркові тури та гала-концерт.

27 та 28 січня відбувся перший тур фестивалю, на якому було представлено 189 команд із різних міст України та міст інших країн: Молдови, Білорусі, Росії, Ізраїлю та Грузії. 

Команда "37,7" виступала в перший день першого туру п'ятнадцятою. Хвилювання команди розвіялось оплесками глядацької зали, яка тепло її зустріла. Реакція глядачів: 4 з 5.

29 січня після майстер-класу Андрія Петровича Чівуріна (головного редактора "Ліги Сміху"), був оголошений список учасників 2 туру. За результатами першого туру зі 189 команд до другого туру потрапило 50 кращих колективів фестивалю! Одним із них стала і наша команда "37,7".

Після цього відбулися редактури, щоб вже 31 січня команди виступили перед оновленим складом тренерів та Володимиром Зеленським. 

"37,7", отримавши свою порцію порад та настанов від редакторів ліги, перетворила фінальний номер про "фанатів Ліги Сміху" в основну (насправді єдину) лінію виступу.

31 січня відбувся 2 тур фестивалю, який відкривала саме наша команда! Зеленський посміхається, тренери активно реагують на "фанатів", фанати б'ють у барабан і зі словами "віримо, що скоро будемо не тільки фанатами..." гордо йдуть зі сцени. Попереду ще 49 команд...

Після виступу останньої команди та годинної перерви для обговорення, було озвучено склад команд-учасниць гала-концерту (20 команд). Цьогоріч команда "37,7" не потрапила на головну сцену "Ліги Сміху", але все ще попереду. Для молодого колективу увійти до 50 кращих є великим досягненням.

На даному етапі команду "37,7" запросили в Одеську та Київську регіональні Ліги Сміху. Було прийнято рішення боротися за прохід у сезон до Київської Ліги Сміху, фестиваль якої відбудеться 4 березня 2018 року.

Вітаємо команду "37,7" з неперевершеним дебютом на сцені "Ліги сміху"!  

31.01.2018
456287
3403
остання редакція 07.02.2018
41100