logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності на кафедрі менеджменту: новий досвід та цікаві перспективи для учнів школи №129 м. Києва

Загальна інформація

Кафедра менеджменту КНТЕУ продовжує розвивати нові методи проведення профорієнтаційної роботи з учнями загальноосвітніх навчальних закладів.

02 лютого 2018 р. у стінах Київського національного торговельно-економічного університету за сприянням кафедри менеджменту відбувся День гостинності для учнів 11-х класів спеціалізованої школи № 129 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови.

Спеціалізована школа № 129 м. Києва постійно реалізує нові вектори розвитку освіти, орієнтується на можливості й потреби учнів, на виявлення і розвиток інтересів та здібностей кожної дитини, постійно впроваджує інноваційні технології навчання та реалізує цікаві проекти, що дозволяють дітям вже у шкільні роки повною мірою реалізувати свій потенціал, сформуватися як цілісним та цілеспрямованим особистостям. Багато талановитих, яскравих, обдарованих випускників школи № 129 вже стали студентами, випускниками і навіть доцентами та професорами одного з найкращих ВНЗ України – КНТЕУ.

Радо зустрівши учнів та викладачів школи № 129 в КНТЕУ, представники кафедри менеджменту: зав. кафедри Бай Сергій Іванович, професори Дєєва Наталія Едуардівна, П’ятницька Галина Тезіївна та доцент Волобуєв Михайло Іванович - розповіли майбутнім абітурієнтам про конкурс творчих робіт "Стань студентом КНТЕУ на один день!", ознайомили з можливостями отримання якісної фахової вищої освіти в КНТЕУ, зі специфікою «Вступу-2018», надали інформацію про правила прийому, умови навчання в університеті, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, зокрема, було зазначено, що кафедра менеджменту готує висококваліфікованих фахівців із таких спеціалізацій, як: «Управління бізнесом», україномовною та англомовною програмами «Торговельний менеджмент» / «Trade Management», «Бізнес-адміністрування», «Менеджмент персоналу».

Учні мали можливість прослухати лекцію з фізики доцента кафедри інженерно-технічних дисциплін Романенка Романа Петровича. Питання енергозбереження та енергоефективності викликали жвавий інтерес, особливо під час практичного застосування почутого матеріалу.

Велику цікавість викликало практичне використання сучасних методів дослідження якості товарів, продемонстроване доцентом кафедри товарознавства та митної справи Пірковіч Катериною Анатоліївною.

Дякуємо всім школярам та їх класним керівникам, які завітали до нас, та чекаємо на нові зустрічі! Сподіваємося, що День гостинності дав можливість Вам пізнати щось нове та цікаве, а також дозволить правильно обрати свою майбутню професію.

Будемо раді Вас бачити студентами КНТЕУ!

Висловлюємо щиру подяку батькам школярів, а також усім учителям та особисто директору спеціалізованої школи № 129 м. Києва – Гудзь Ірині Валеріївні за виховання майбутнього покоління студентів і за плідну багаторічну співпрацю.

02.02.2018
456287
2802
остання редакція 02.06.2020
42265