logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск бакалаврів КНТЕУ: нове покоління фахівців

Загальна інформація

Сьогодні лави кваліфікованих спеціалістів різних галузей поповнилися випускниками Київського національного торговельно-економічного університету.  Урочисте нагородження дипломами бакалаврів заочної форми навчання відбулося 28 лютого 2018 року. Загалом дипломи отримали 1475 бакалаврів.

Першими свої дипломи отримали студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

Привітала випускників декан факультету Ведмідь Надія Іванівна. Вона зазначила, що двері університету завжди відкриті для студентів і запросила їх продовжувати навчатися в рідному університеті, а саме – КНТЕУ, здобуваючи освітній ступінь «магістра».

З вітальними словами до колишніх студентів, а нині – бакалаврів – звернулися викладачі факультету, які надихнули всіх присутніх у залі на те, щоб ніколи не зупинятися на досягнутому і продовжувати шлях самовдосконалення, а випускників – на майбутні звершення протягом усього життя.

Наступними свої дипломи отримали студенти факультету обліку, аудиту та інформаційних систем.

З натхненними словами звернувся до випускників декан факультету Харченко Олександр Анатолійович. Він сказав: "Протягом навчання в університеті всі студенти боялися почути фразу «Ви відраховані». Так-от, шановні випускники, ви відраховані у зв’язку із здобуттям поважного ступеня «бакалавр»!".

Викладачі факультету також долучилися до привітань і закликали студентів продовжувати навчання та вступати на магістратуру, адже висококваліфіковані спеціалісти зараз вкрай потрібні нашій країні.

Незабаром дипломи ступеня «бакалавр» отримали випускники факультету торгівлі та маркетингу.

Декан факультету Осика Віктор Анатолійович привітав бакалаврів зі святом та побажав успіхів на професійній ниві.

Свої омріяні дипломи отримали і випускники факультету економіки, менеджменту та психології.

Від імені деканату бакалаврів привітав заступник декана з навчальної роботи Камінський Сергій Іванович, який побажав успіхів на професійній ниві, зауважив, що ФЕМП – це родина, яка завжди чекає своїх випускників, та, можливо, вже у якості партнерів.

Студенти факультету фінансів та банківської справи також із нетерпінням чекали щасливої миті – отримання дипломів.

Привітання прозвучали від декана факультету Канєвої Тетяни Володимирівни. Вона наголосила, що навчання – невід’ємна частина нашого життя, а здобутий високий освітній рівень дозволяє якнайширше реалізувати свій потенціал у різних сферах.

Сьогодні отримали свої дипломи і студенти факультету міжнародної торгівлі та права.

Ладиченко Катерина Іллівна, декан факультету, щиро поздоровила випускників із здобуттям освітнього ступеня «бакалавр» та зазначила, що зараз Україні потрібні спеціалісти міжнародного рівня, а тому варто продовжувати підкорювати нові освітні ступені, адже це є запорукою успіху в житті. Декан запросила зареєструватися на складання ЗНО для вступу до магістратури та наголосила на тому, що магістратура буде дуже необхідною, адже закони, нормативи права, міжнародні економічні реалії постійно оновлюються та змінюються й, відповідно, потребують перманентного вивчення.

Щиро вітаємо випускників!

Бажаємо щастя, успіхів на професійній ниві, творчих здобутків та шалених досягнень!

Пам’ятайте, КНТЕУ завжди радітиме вам і чекатиме на нові зустрічі!

28.02.2018
456287
3717
остання редакція 05.03.2018
Vega