logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти КНТЕУ взяли участь у фіналі відомого міжнародного конкурсу з фінансової аналітики CFA Institute Research Challenge

Загальна інформація

Днями відбувся фінал національного відбору для участі у престижному міжнародному конкурсі з фінансової аналітики CFA Institute Research Challenge - студентський конкурс 2018 CFA Institute Research Challenge, що проводиться виключно англійською мовою. Місцевий український конкурс – один з наймасштабніших конкурсів у Європейському регіоні і у світі. У ньому взяли участь понад 200 талановитих студентів з 27 університетів з 12 регіонів України.

16 команд з 12 найкращих закладів вищої освіти України змагались у півфіналах, презентуючи власні інвестиційні дослідження ІТ- компанії "Люксофт" професійному журі. Наш університет представляло одразу дві команди: факультету фінансів та банківської справи під керівництвом к.е.н., доцента кафедри економіки та фінансів підприємства ФЕМП Олени Матусової та факультету міжнародної торгівлі та права під керівництвом к.е.н., доц., декана ФМТП Катерини Ладиченко.

Конкурс проводиться Міжнародною асоціацією інвестиційних професіоналів CFA Institute протягом 12 років поспіль. Метою конкурсу є написання інвестиційного звіту за матеріалами звітності однієї з провідних публічних компаній. Студенти працювали у командах для аналізу публічно проданих акцій, готували детальний фінансовий звіт із власними пропозиціями і захищали його перед представниками компанії і групою провідних фахівців у галузі інвестиційного аналізу.

За жеребом у півфіналі обидві команди потрапили в одну відбіркову групу. До фіналу вийшла команда ФФБС і увійшла до 4-ки найкращих університетських команд України. КНТЕУ бере участь у конкурсі не перший рік, проте саме цього року вдалося досягти такого значного успіху.

У складі команди ФФБС: Мальцев Дмитро (капітан), Романюк Тетяна, Прощина Тетяна, Марченко Мілена.

До команди ФМТП увійшли: Назар Дерюга (капітан), Кустовський Олексій, Бенецький Владислав та Тарадюк Богдан

28.02.2018
42265
3584
остання редакція 05.03.2018
Vega