logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Особливості управління фінансовими установами: цінні поради фахівців Райффайзен Банк Аваль

Загальна інформація

Досвід співробітництва та партнерства університету із вітчизняними організаціями різних галузей діяльності набуває обертів. Сучасні проблеми менеджменту вивчають студенти різних спеціальностей та освітніх програм. У цьому їм суттєву допомогу надають як професійні викладачі, так і фахівці різних організацій.

Зважаючи на такі тенденції, у перший день весни – 1 березня до студентів-економістів, а також майбутніх фахівців з міжнародного права, які навчаються на 2-му курсі, на лекцію з менеджменту завітали рекрутмент-менеджери Райффайзен Банк Аваль Олексій Назаров та Катерина Якущенко спільно з рекрутмент-менеджером компанії UGEN Мариною Джулай.

Тема зустрічі "Особливості управління фінансовими установам", що відбулася у форматі дискусії, викликала неабиякий інтерес у молодої та наполегливої до імплементації знань студентської аудиторії.

Олексій Назаров поділився основними методами та особливостями управління банками на українському ринку зі слухачами, залучаючи їх до активного обговорення проблем, у т.ч. використовуючи он-лайн опитування через мобільну мережу. Студентам цікаво було проаналізувати показники визначення надійності банків у різні періоди їх життєвого циклу та отримати інформацію про особливості співпраці вітчизняних банків із фізичними та з юридичними особами. Спікером також було зосереджено увагу на корпоративних ризиках, що виникають у процесі розробки та прийнятті управлінських рішень банківськими структурами в сучасних реаліях швидких економічних змін. У лекції від КНТЕУ брали участь доценти кафедри менеджменту А.М. Безус, Ю.О. Силкіна та І.П. Миколайчук.

Наприкінці лекції Олексій Назаров та Катерина Якущенко дали відповіді на актуальні та дискусійні питання студентів та викладачів щодо діяльності фінансових установ і, зокрема, Райффайзен Банку Аваль в Україні.

Проведена лекція сприяла підвищенню інтересу студентів у сфері майбутньої спеціальності та їх мотивації у здобутті знань.

Студенти висловлюють щирі слова подяки представникам Райффайзен Банк Аваль за надану цікаву та актуальну інформацію, цінні поради та настанови, а також викладачам кафедри менеджменту за організовану зустріч із фахівцями-практиками.

01.03.2018
42265
2651
остання редакція 11.07.2018
42265