logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня: шквал емоцій, чуттєві привiтання, щирі посмішки

Загальна інформація

З нагоди весняного свята – Міжнародного жіночого дня в Конгрес-центрі КНТЕУ відбувся урочистий концерт.

Святковий настрій одразу створив ролик, у якому звичні колеги-чоловіки показали себе в незвичних ролях. 

Команду розпочати святкування у відеопривітанні дав ректор Анатолій Антонович Мазаракі. Він привітав теплими словами всіх колег жінок, тих, хто насправді домінує в університеті і чия натхненна творча праця приводить наш заклад до високих результатів, найвищих рейтингів і показників.

Почесними грамотами з нагоди свята весни та жіночності прекрасну половину університету нагородив проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Сай Валерій Миколайович.

Він привітав усе жіноцтво університету та побажав добра, кохання й родинного затишку і підкреслив, що: "Жінка – це скарб. І його не знайшов тільки той, хто його не шукав".

Традиційно з нагоди свята 8 березня почесні грамоти за сумлінну працю та листи-подяки отримали більше 100 викладачів та співробітниць університету.

Шаповал Леонід Геннадійович, проректор з адміністративно-господарської роботи, нагородив жінок листами-подяками та побажав їм щастя, весняного настрою й посмішок увесь рік, а не тільки в особливий, присвячений жінкам день.

Кульмінацією свята стало урочисте нагородження учасниць щорічного конкурсу серед співробітниць університету "Фото-Красуня КНТЕУ-2018". Переможницю оголосив голова профкому профспілки працівників і студентів КНТЕУ Бай Сергій Іванович, який порівняв нагородження чарівних жінок із кінопремією "Оскар". У фінал конкурсу вийшло 16 найпривабливіших жінок КНТЕУ. Переможницею стала Тетяна Ріпа.

Крім цього, приємним був момент нагородження переможців конкурсу "Міс та Містер Фото КНТЕУ", якими стали Владислава Лазаренко та Овсієнко Кирило. Титулами "Віце-міс Фото КНТЕУ" та "Віце-містер Фото КНТЕУ" нагородили Соловйову Тетяну та Савенко Олександра, а в номінації "Краща пара" перемогу здобули Кулик Милана та Овсієнко Кирило в образі Жасмин та Аладіна з мультфільму "Аладін".

Вітаємо з заслуженою перемогою!

Порадувала присутніх і концертна програма заходу. Для глядачів виступили студенти, камерний хор КНТЕУ та співробітники КМЦ, продемонструвавши майстерність у співах та танцях та зворушивши всіх чуттєвими музичними композиціями.

06.03.2018
42265
4435
остання редакція 02.06.2020
Vega