logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Триває успішна реалізація проекту КНТЕУ в рамках Програми Еразмус + Жан Моне

Загальна інформація

Відповідно до плану реалізації проекту "Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: переваги та недоліки для українського суспільства" (562453-EPP-1-2015-1-UA-EPPJMO-MODULE) на базі КНТЕУ 01–06 березня 2018 р. було проведено сьомий модуль проекту.

У роботі модулю взяли участь 35 представників навчальних закладів та громадських організацій з різних регіонів України: Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця, Подільська агенція регіонального розвитку, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київський національний університет культури та мистецтв, Інститут економіко-правових досліджень НАН України,  ДВНЗ "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана" та КНТЕУ.

Серед учасників проекту були присутні викладачі та студенти з непрофільною освітою (фінансисти, юристи, бухгалтери) та представники громадських організацій. Це дало змогу забезпечити  міжгалузевий та міждисциплінарний ефект популяризації знань щодо переваг та недоліків ПВЗВТ+ для українського суспільства відповідно до реальної ситуації як в економіці України та Європейського Союзу, так і відповідно до реалізації зобов’язань щодо імплементації Угоди.

Важливим досягненням проведеного заходу стало поглиблення партнерських відносин між лекторами та слухачами проекту, що обумовило позитивний ефект спільного навчання в процесі реалізації мети і завдань проекту. Це стало можливим за рахунок співпраці лекторів та слухачів з дотриманням Кодексу етики та стандартів академічної роботи, за рахунок встановлення контакту та зміцнення довіри між учасниками проекту, абсолютного занурення слухачів та лекторів, застосування технік активного навчання та формування ефективного зворотного зв'язку і постійної обов’язкової орієнтації на прогрес. Це основні професійні компетенції лекторів Модулю Жан Моне в КНТЕУ.

За результатом участі у проекті кожний учасник отримав сертифікат про участь (українською та англійською мовами) за підписом ректора А. А. Мазаракі.

Наступний етап реалізації проекту заплановано провести в червні 2018 р.

Усі запитання та побажання щодо участі або реалізації проекту просимо надсилати на електронну адресу anna.douginets@gmail.com.

06.03.2018
42265
2404
остання редакція 18.09.2018
42265