logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита лекція "Сучасні виклики і перспективи організації закупівельної логістики"

Загальна інформація

В межах реалізації проекту "Майстерня професійного зростання" за сприянням Центру розвитку кар’єри 12 березня відбулася відкрита лекція стейкхолдерів університету "Сучасні виклики і перспективи організації закупівельної логістики".

Спікерами заходу виступали представники дистриб’ютора "Юг-контракт": керівник служби аналітики Департаменту логістики Сморжевський Геннадій, директор з персоналу Світлана Невечера, керівник відділу розвитку та навчання Казаченко Олена.

Від роботодавців студенти дізнались, що "Юг-Контракт" - це один з найбільших в Україні національних дистриб'юторів з мультіпродуктовим портфелем, у який входять більше 20 тисяч найменувань IT, цифрової, побутової техніки, мобільної телефонії, споживчої електроніки і посуду.

Про логістичні аспекти діяльності компанії-дистриб’ютора розповів Сморжевський Геннадій, він під час презентації розширив уявлення студентів про дистриб’ютора як ексклюзивного представника іноземної торгової марки на прикладі популярного бренда техніки та електроніки Ergo

Геннадій Валентинович представив аудиторії також цікаву інформацію про специфіку застосування різних видів транспорту в доставці вантажів, особливо електроніки з Китаю. Представництва і склади у всіх регіонах України дають змогу здійснювати швидку доставку замовлень незалежно від місця розташування торгових точок. Усі склади належать до А-категорії і обладнані власною WMS системою. Автоматизація процесів роботи з товаром і висококваліфікований персонал забезпечують видачу замовлення клієнта протягом 20 хвилин з моменту оформлення. Ефективна і сучасна логістична система є одним з конкурентних переваг "Юг-Контракту".

Також студенти мали нагоду дізнатись про тонкощі митного оформлення таких вантажів, вимоги до маркування та пакування.

Наприкінці відкритої лекції гості університету відповідали на запитання студентів, розповіли про можливості стажування і працевлаштування в компанії. Особливо активних студентів було відзначено подарунками.

12.03.2018
456287
2432
остання редакція 11.07.2018
42265