logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

HR-менеджери знайомляться з особливостями майбутньої професії

Загальна інформація

Робота з персоналом є важливою складовою ефективної роботи будь-якої організації. Злагоджені дії команди професіоналів-однодумців – це рушійна сила розвитку бізнесу. Саме персонал виконує основну роботу з реалізації намічених цілей та позиціонує організацію на ринку. Роботу з персоналом на всіх рівнях забезпечує HR-менеджер, тому його діяльність є багатофункціональною. Він задає тон роботи всієї організації, відповідає за підтримку всього бізнесу та безпосередньо за роботу персоналу.

На вимогу часу та з метою набуття студентами практичного досвіду 14 березня 2018 року відбулася зустріч студентів 3-го курсу ФЕМП 21 групи спеціалізації "Менеджмент персоналу" з менеджером з персоналу компанії "Теддіс Україна" Анастасією Кожухівською "Особливості роботи сучасного HR-менеджера".

TEDIS Ukraine є однією з найбільших українських дистрибуційних компаній зі штатом близько 2500 співробітників, регіональна мережа якої складається з 35 структурних підрозділів (РСП) по всій території України. Протягом багатьох років компанія успішно співпрацює з провідними виробниками тютюнової продукції та постійно знаходиться в процесі удосконалення якості послуг, що надаються партнерам (Philip Morris International, Japan Tobacco International, Imperial Tobacco Group, British American Tobacco тощо). Впровадження найновітніших технологій у бізнес-процеси та внутрішня енергія команди професіоналів забезпечують її прогресивний розвиток. Соціальна орієнтація компанії проявляється в рівних можливостях для кар’єрного зростання кожного працівника, соціальній захищеності, достойному рівні оплати та умовах праці. Унікальні технологічні рішення, розроблені власними департаментами, дозволяють більш раціонально використовувати ресурси компанії та оптимізувати її внутрішні процеси.

Під час лекції спікер поділилася зі студентами цікавою й актуальною інформацією щодо специфічних функціональних обов’язків фахівців кадрової служби, сучасних тенденцій у переформатуванні структури і функціоналу кадрових служб у великих компаніях. Студенти мали змогу отримати відповіді на питання щодо специфічних особливостей їх майбутньої професійної діяльності.

Щиро дякуємо пані Анастасії за цікаву інформацію та запрошуємо її на наступні події в університеті!

14.03.2018
42265
2832
остання редакція 11.07.2018
42265