logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Відчуй ритм музики разом із ФТМ" - День народження факультету торгівлі та маркетингу

Загальна інформація

Сьогодні весь КНТЕУ палав жовто-зеленими кольорами, а звідусіль лунали пісні, як кажуть "від 90-х і до сьогодні", адже 15 березня 2018 року відзначався День факультету торгівлі та маркетингу з гаслом: "Відчуй ритм музики разом із ФТМ!".

Розпочалося свято дуже символічно – гімном ФТМ у виконанні студентів.

Від імені ректора Анатолія Антоновича Мазаракі всіх присутніх привітала перший проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Володимирівна Притульська. Вона передала настанову Анатолія Антоновича для факультету: "Так тримати!". Наталія Володимирівна також зазначила, що сьогодні справді особливий день, тому що День ФТМ відзначається разом із Всесвітнім днем захисту прав споживачів, а факультет ніколи не залишався осторонь цього питання. 

Голова державної служби з питань захисту прав споживачів Лапа Володимир Іванович привітав усіх присутніх у залі зі святом та розповів, у яких саме заходах КНТЕУ бере участь для захисту прав споживачів.

Начальник Головного територіального управління юстиції міста Києва Куценко Станіслав Юрійович не тільки поздоровив факультет зі святом, а й розповів про напрямки співпраці – як існуючої, так і подальшої – і зазначив ті успіхи, яких вдалося досягти за сприяння нашого університету.

Костянтин Грубич, журналіст, ведучий телепрограми "Знак якості", урочисто оголосив переможців конкурсу "Стань студентом КНТЕУ на один день" під егідою Консумерського фестивалю. Участь у конкурсі брали школярі, студенти, а сьогодні під час концерту нарешті стало відомо, хто здобув перемогу в номінаціях.

Звичайно, привітала всіх присутніх перша людина факультету – декан ФТМ Осика Віктор Анатолійович. Він у своїй зворушливій промові подякував ректорату за всеохоплюючу підтримку та розповів про символіку факультету – чому кольори факультету саме жовтий та зелений і чому символ факультету вовк. Свій виступ декан завершив рядками віршів Ліни Костенко.

Приємним був момент нагородження найкращих студентів факультету за особливі досягнення в навчанні та активну участь у громадській, соціальній і культурно-масовій роботі факультету.

До того ж, цього року вперше відбулося нагородження і викладачів факультету, що було ініціативою студентів, а згодом, можливо, стане традицією.

Своїми музичними номерами студенти приголомшили всіх присутніх у залі, а пісні, які сьогодні звучали, точно не залишили байдужими нікого. Особливо зворушили пісні Цоя, гурту "Міраж", запальна "Ніно" змусила усіх підспівувати, а під час фінального танцювально-музичного номеру шаленіли та танцювали всі гості свята! РСС ФТМ вже вкотре довели, що вони справжня "вовча зграя", яку об’єднує одне – любов до рідного факультету.

ФТМ – це серцебиття всіх студентів факультету, ритми якого відчув кожен.

Вітаємо факультет торгівлі та маркетингу з Днем народження!

15.03.2018
42265
5745
остання редакція 16.03.2018
433884