logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Весняна кава - найкращий привід бути щасливими кожного ранку!

Загальна інформація

У рамках проекту "Rest.Art.Kitchen." та разом з Mr.Bar відбувся завершальний майстер-клас навчального курсу "Тенденції розвитку барної індустріїНаталії Вілінської "Від зеленого зерна до чашки кави".

Учасники отримали пізнавальну інформацію про каву - улюблений напій багатьох.  

Наталія поділилася знаннями щодо того, як відрізнити робусту від арабіки та звідки взагалі розпочалися незчисленні розмови про каву. Експерт поділилася історією появи кави як напою, розповіла про процес її виготовленя, починаючи зі збору ще зеленого зерна. 

Слухачі дізналися про види кавових напоїв, їх правильне приготування, подавання та споживання. Еспресо, ристрето, американо, лунго, капучіно, арт-капучіно, лате, макіато, флет-вайт, айріш-кава, кава глясе, фредо - усіма тонкощами приготування володіють нині слухачі курсу. 

"Задовільнити себе такими знаннями та пізнати кавовий світ було надзвичайно приємно!" - зазначають слухачі.

До заходу долучилися доценти кафедри технології і організації ресторанного господарства Л. В. ТкаченкоО. П. ВітрякІ. Ю. Антонюк.

Запрошуємо на наступний курс барної індустрії.

Чекаємо саме на тебе! Смачно з "Rest.Art.Kitchen."!

21.03.2018
42265
2361
остання редакція 11.07.2018
42265