logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День факультету обліку, аудиту та інформаційних систем: FTV занурив глядачів в атмосферу свята

Загальна інформація

Синім полум’ям палали сьогодні очі кожного студента факультету обліку, аудиту та інформаційних систем, адже 22 березня КНТЕУ святкував День ФОАІС – подію, якої поки що немає в жодному календарі, але яка є по-справжньому теплим  та сімейним святом для студентів.

Урочистий концерт розпочався з привітань випускника Київського національного торговельно-економічного університету 1972 року, доктора економічних наук, професора, академіка національної Академії педагогічних наук, заслуженого діяча науки і техніки України, ректора університету Анатолія Антоновича Мазаракі. Він зазначив, що факультет святкує свою 52-гу річницю і має багату цікаву історію та завжди крокує в ногу з часом. Колись факультет випускав потрібних всім спеціалістів з бухгалтерського обліку, ревізії та контролю, а нині – сучасних та надзвичайно затребуваних фахівців з економічної кібернетики, програмування, системного аналізу, а незабаром, й кібербезпеки. "Хоча факультет уже і дорослий, він молодий. Молодий за своїми прагненнями, володінням інноваційними знаннями і є дуже привабливим для молоді. Бажаю вам радості, здоров’я та нових перемог!", - зазначив Анатолій Антонович.

Звичайно, не обійшлося без привітань і "першої людини факультету" – декана ФОАІС Харченка Олександра Анатолійовича, який згадав про нещодавні успіхи студентів на Дебюті першокурсника, фестивалях, концертах та конкурсах наукових робіт. Він наголосив, що гордиться такими високими результатами та переконаний, що на всі виклики ФОАІС обов’язково відповість перемогою.

Подяки за співпрацю від імені ректора отримали почесні гості, які привітали факультет обліку, аудиту та інформаційних систем зі святом, а саме:

  • Гузь Михайло Олександрович – директор компанії BGS Solution;
  • Роздобудько Валерій Васильович – директор Аудиторської фірми "Альта", к.е.н,;
  • Столярчук Ірина Аркадіївна – заступник директора Центру Сертифікаційного навчання ТОВ "ПРОКОМ";
  • Стужук Ольга Юріївна – менеджер зі зв’язків з громадськістю редакції газети «Все про бухгалтерський облік»;
  • Ткаченко Дмитро Олегович – директор ТОВ "АЙТІ СОЛЮШН";
  • Ткачук Олександр Вячеславович  партнер аудиторської компанії Russel Bedford;
  • Чайка Василь Володимирович – начальник відділу забезпечення керівництва Рахункової палати України, к.е.н..
  • Чубаєвський Віталій Іванович – заступник начальника департаменту кіберполіції Національної поліції України привітав факультет та вручив подяку у відповідь Анатолію Антоновичу від імені керівника Нацполіції за підтримання високого рівня взаємодії, плідну та результативну співпрацю, компетентність, відданість справі та вагомий внесок у боротьбу з кіберзлочинністю.
  • Любаренко Ігор Миколайович, директор ТОВ "Консалтингова компанія "Голден Траст" поздоровив усіх з днем факультету та побажав наснаги, всього найкращого та здійснення усіх мрії збувалися.
  • Шкуропат Олександр Григорович – перший заступник Голови Державної аудиторської служби України, який подякував за співпрацю університету та побажав успіхів у майбутніх звершеннях.
  • Кім Артем Сергійович – спеціаліст з розвитку персоналу компанії «Інтелект-сервіс», також долучився до привітань і запросив випускників ФОАІС до співпраці.

Найактивніші студенти ФОАІС, які відзначився у науковій та культурно-масовій діяльності, отримали почесні грамоти від факультету. У свою чергу, різноманітними номінаціями студенти відзначили викладацький склад, продемонструвавши, на скільки він різноманітний. Такий обмін нагородами показав, що студентів та викладачів об’єднує одне – любов до свого факультету.

Концертна програма запалила серце кожного глядача. Студенти вразили своєю акторською грою, створюючи відчуття присутності на справжнісінькому телепроекті. Вибір був багатий: "Танці з ФОАІС", "Голос ФОАІС", "Кохана, ми вбиваємо ФОАІС". Таке масштабне свято не відбулося б без старань РСС ФОАІС, яка вкотре показала свою майстерність та організувала такий захоплюючий захід.

Вітаємо факультет обліку, аудиту та інформаційних систем із Днем народження!


22.03.2018
42265
4830
остання редакція 26.03.2018
pavel