logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Сучасний ринок праці: тенденції та глобалізаційні виклики" - лекція HR-директора Ірини Разінкіної

Загальна інформація

Зміни, що відбуваються на ринку праці, є об’єктом постійної уваги як викладачів, так і студентів університету. Його привабливість для майбутніх випускників залежить від безлічі факторів, спектр яких залежить, у першу чергу, від готовності студентів знайти достойне місце роботи. Саме тому знайомство з різними тенденціями на ринку праці є перманентним процесом, що відбувається у форматі як виїзних занять, так і на проблемних лекціях запрошених фахівців-практиків.

26 березня 2018 року відбулася відкрита лекція директора з персоналу компанії "Corum Group" Ірини Разінкіної "Сучасний ринок праці: тенденції та глобалізаційні виклики".

Присутні на лекції студенти та викладачі були ознайомлені спікером із сучасними бізнесовими та соціальними світовими тенденціями і їхнім впливом на вітчизняне HR-середовище.

"Corum Group" – сучасна, динамічна компанія зі стійким розвитком, лідер у розробці та впровадженні ефективних комплексних рішень із видобутку й транспортування твердих корисних копалин у складних гірничо-геологічних умовах з індивідуальним підходом до кожного клієнта, що знаходиться у м. Києві. Ірина Разінкіна обіймає посаду директора з персоналу в компанії з квітня 2017 року, пройшовши трудовий шлях від начальника відділу персоналу до HR бізнес-партнера дирекції з продажів та начальника управління кадрової політики Метінвест Холдингу. Отримавши вищу освіту за кваліфікацією "Психолог", Ірина Разінкіна також має додаткову вищу освіту в галузі управління персоналом (KMBS) і є сертифікованим коучем.

Справжню зацікавленість у слухачів викликала інформація про вплив на ринок праці зростаючих темпів автоматизації та інформатизації суспільства, про глобалізаційні виклики, що висуває людству зростання чисельності населення Землі та середнього віку людей практично у всіх державах.

На лекції були присутні студенти КНТЕУ різних курсів ФЕМП, ФОАІС та ФРГТБ і різних спеціалізацій. Разом зі студентами з новітніми трендами ринку праці ознайомилися й викладачі кафедри менеджменту А. М. Безус, М. І. Волобуєв, Н. Е. Дєєва, І. П. Миколайчук, І. О. Совершенна.

Слід додати, що директор з персоналу Ірина Разінкіна вже тривалий час співпрацює з кафедрою менеджменту КНТЕУ як зовнішній консультант.

Дякуємо спікеру за цікаву інформацію, можливість набуття досвіду та запрошуємо на наступні зустрічі!

27.03.2018
42265
2340
остання редакція 11.07.2018
42265