logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Круглий стіл "Протидія торгівлі людьми: профілактика соціального явища в студентському середовищі"

Загальна інформація

Представник ГО "Фундація "Гармонізоване суспільствоЮлія Марсумівна Галустян провела круглий стіл зі студентами факультету міжнародної торгівлі та права Київського національного торговельно-економічного університету "Протидія торгівлі людьми: профілактика соціального явища в студентському середовищі".

Захід відбувся за підтримки кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права, координатора проектів ОБСЄ в Україні та уряду Канади спільно з Фундацією "Гармонізоване суспільство".

Круглий стіл, що відбувся 28 березня 2018 року, мав на меті донести до студентів інформацію про торгівлю людьми, дітьми, зовнішні та внутрішні причини виникнення даної проблеми; про те, які права порушуються в ситуації торгівлі людьми, як захистити себе від шахрайства та не потрапити до рук торгівців людьми, сформувати у студентів навички безпечної поведінки, обачності та спостережливості.

Юлією Марсумовною було наголошено, що молоді люди, котрі ще не мають достатнього життєвого досвіду, часто стають об’єктом торгівлі людьми, також висвітлено основні завдання профілактичної роботи, щодо попередження та запобігання негативних наслідків.

Цікавою для студентів виявилася  представлена тренером презентація на тему "Торгівля людьми як небезпечне соціальне явище" та відеоролики "Експлуатація дітей", "Сексуальна експлуатація", "Трудова експлуатація". Історії молодих людей, які стали жертвами торгівлі людьми.

Тренером було акцентовано увагу студентів на проблемі торгівлі людьми, а також поінформовано їх про ризики нелегальної міграції. Тренер детально розповіла й дала корисні поради, як не потрапити до рук торговців людьми та як діяти, якщо все ж таки така ситуація трапилася.

Серед студентів було розповсюджено інформаційні матеріали на тему "Якщо Ви потрапили в торгівлю людьми і потребуєте невідкладної допомоги".

Ми вдячні за цікаву презентацію та надану важливу для студентів інформацію, спрямовану на попередження торгівлі людьми в студентському середовищі.

28.03.2018
42265
3775
остання редакція 11.07.2018
42265