logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкриття мультимедійної лінгафонної лабораторії: нові можливості у вивченні іноземних мов

Загальна інформація

У КНТЕУ відбулося відкриття мультимедійної лінгафонної лабораторії (Л-217) при кафедрі сучасних європейських мов ФМТП, яка надасть можливості поглибленого вивчення лексики, фонетики та граматики іноземних мов з використанням інтерактивних технологій,  а саме дистанційне виконання тестових завдань різних рівнів складності, підготовка міні-відеопрезентацій, синхронний переклад відеоматеріалів тощо.

Ректор університету А. А. Мазаракі урочисто відкрив лабораторію та підкреслив широкі перспективи щодо використання лабораторії для викладання не тільки мовних, а і професійно-орієнтованих дисциплін.

Також на відкритті були присутні проректор з міжнародних зв'язків В. М. Сай, проректор з науково-педагогічної роботи С. Л. Шаповал, проректор з адміністративно-господарської роботи Л. Г. Шаповал, декан факультету міжнародної торгівлі та права К. І. Ладиченко та інші гості.

Завідувач кафедри сучасних європейських мов О. Б. Януш наголосив на перспективах запровадження новітніх технологій у дистанційному вивченні іноземних мов та подякував всім службам університету за швидку реалізацію проекту лабораторії.

Дана лабораторія дозволяє оперативно організувати та провести заходи контролю рівня знань буд-якої іноземної мови від початкового (А1) до професійного (С2) як науково-педагогічних працівників університету, так і студентів усіх спеціальностей. Програмний продукт надано Інститутом інноваційних технологій в освіті. Методист Інституту Н. А. Соловйова допомогла провести презентацію та підсумковий іспит викладачів кафедри.

По завершенні презентації десять викладачів кафедри отримали сертифікати що засвідчують їх навички роботи в лінгафонній лабораторії.

Студенти взяли активну участь у тестовому занятті, протягом якого були наочно продемонстровані можливості лабораторії.

28.03.2018
42265
3099
остання редакція 03.04.2018
Vega