logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародна туристична виставка в Україні: калейдоскоп подій. День перший

Загальна інформація

У МВЦ столиці України стартувала головна подія туристичної галузі нашої країни – 24-та Міжнародна туристична виставка UITT'2018 "Україна – подорожі та туризм".

Більше 250 національних і світових туроператорів з 25 країн представляють колосальну різноманітність маршрутів та турів для внутрішнього, в'їзного та виїзного туризму. Щорічно виставку відвідують понад 20 тисяч профільних фахівців туристичної галузі, серед яких: представники міжнародних і національних туристичних організацій, державних міністерств і відомств, дипломати, делегати готелів, санаторіїв, курортів, авіаліній та аеропортів, а також агенти суміжних індустрій з України й більш ніж 30 держав.

Символічно, що до офіційного відкриття виставки у конференц-залі МВЦ відбулися Загальні збори Національної туристичної організації України, які провів Ліптуга Іван Леонідович – президент Національної туристичної організації України, Радник Першого віце-прем'єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі України з питань туризму та курортів. У роботі НТО України як представники колективних членів засновників взяли участь: від Київського національного торговельно-економічного університету – перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна, від громадської спілки "Український кулінарний союз", головний офіс якої функціонує на базі КНТЕУ – зав. кафедри туризму та рекреації Ткаченко Тетяна Іванівна.

До участі в туристичній виставці, яка відбулася 28 березня 2018 року, активно долучилися викладачі і студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: робота на стенді Національної туристичної організації України, стендах туристичних компаній, з якими укладено договори про партнерські відносини, моніторинг подій з життя виставки – гарний досвід для майбутніх фахівців з туризму та сфери гостинності, можливість презентувати набуті компетентності потенційним роботодавцям.  

28.03.2018
42265
2167
остання редакція 03.04.2018
Vega