logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас Сергія Ляшенка "Облігації – від економічної теорії до українських і міжнародних реалій"

Загальна інформація

Майстер-клас "Облігації – від економічної теорії до українських і міжнародних реалій" 28 березня для студентів третього курсу факультету фінансів та банківської справи КНТЕУ провів відомий експерт з фондового ринку, випускник ФФБС КНТЕУ 2005 року, а тепер керівник групи інформаційного агентства "Cbonds" у країнах СНД і Східної Європи Сергій Ляшенко.

Лекція відбулася в рамках співробітництва кафедри банківської справи з компаніями - професійними учасниками фінансового ринку, професійними асоціаціями України та інформаційними агенціями.

Майстер клас був присвячений таким нагальним для фондового ринку України питанням:

  1. Поняття, типи і класифікація облігацій
  2. Практичний погляд на ринок облігацій України
  3. Глобальний ринок облігацій

Сергій Ляшенко – відомий експерт фінансового ринку – має високу і різнобічну кваліфікацію: сертифікований спеціаліст з управління активами інституційних інвесторів, адміністрування НПФ, фінансового моніторингу. Його багаторічний досвід роботи не менш цікавий: це публічні компанії з управління активами й кептивні страхові компанії, інвестиційний департамент Альфа-Банк (Україна), фінансові й лізингові компанії, венчурний фонд.

Саме тому виступ Сергія викликав неабиякий інтерес студентів. Студенти активно відповідали на запитання Сергія.

Після лекції третьокурсники разом із Сергієм приділили увагу навчальному відео з облігацій, а потім студент-модератор провів кіно-дискусію за участі лектора.

Це вже другий майстер-клас Сергія Ляшенка для студентів третього курсу ФФБС КНТЕУ, що організовується на лекції доцента кафедри банківської справи Людмили Жураховської з дисципліни "Фінансовий ринок". Зам. декана ФФБС Ігор Сергійович Ружицький також із задоволенням взяв участь у майстер-класі.

Лекція пройшла з великим успіхом та була схвально оцінена спільнотою фондового ринку в Інтернет-мережах.

Кафедра банківської справи висловлює щиру подяку Сергію Ляшенку за цікаву, інноваційну та високопрофесійну лекцію та із задоволенням буде й надалі співпрацювати з ним та агентством "Cbonds", що він представляє.

Людмила Жураховська, канд.екон.наук, доцент, МВА, кафедра банківської справи

28.03.2018
433884
1972
остання редакція 11.07.2018
42265