logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Наукова дискусія в рамках відзначення Всесвітнього дня здоров'я "Healthy lifestyle for everyone"

Загальна інформація

Напередодні відзначення Всесвітнього дня здоров'я в КНТЕУ відбулась наукова дискусія "Healthy lifestyle for everyone" за участю активістів наукового клубу "Start in Science" Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених (студентів ФТМ 1-2 курсів).

Модератор Чикун Н. Ю. у вступному слові зазначила: "У сучасних умовах ВООЗ запропоновано девіз 2018 року - "Здоров`я для всіх". Це гасло учасниками наукового клубу запропоновано змінити на "Здоров`я для кожного".

Вивчення студентами фундаментальних природничих дисциплін, аналіз тенденцій та цілей сталого розвитку сприяють  формуванню глибокого розуміння, наукового обґрунтування проблем, що пов`язують розуміння якості життя, здоров`я людини та глобальні виклики сьогодення.

Щорічно активісти наукового клубу "Start in Science" проводять івенти з метою пропаганди здорового харчування, здорового способу життя та проблем довкілля, як необхідної умови для здоров`я та високої якості життя. Це  викликає високу зацікавленість у студентів.

Для участі в дискусії запропоновано питання до обговорення:

  • концепція сталого розвитку,
  • зелена економіка,
  • зелена хімія,
  • органічні продукти харчування,
  • здоровий стиль життя – свідомий вибір  учасників НК "Start in Science".

Активні учасники дискусії: Каіка Єлизавета, Талько Ангеліна, Рекал Дмитро, Седов Сергій, Бармін Богдан, Саранцева Олена, Довженко Дарія, Рудь Наталія,  Долід Олександр та присутні студенти ФТМ.

Під час підведення підсумків доц. Пасальський Б. К. звернув увагу учасників дискусії на вплив досягнень науково-технічного прогресу на тенденції щодо якості та тривалості життя, стан здоров`я людей.

Якісна освіта в КНТЕУ слугує добрим науковим базисом для формування світогляду студентської молоді, яка обирає здоровий спосіб життя, пропагує його, має знання про цілі та тенденції сталого розвитку в глобалізованому світі.

Координатор від наукового клубу "Start in Science" Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Долід Олександр

Модератор: старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Чикун Надія Юріївна.

Науковий консультант: доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, к.х.н. Пасальський Богдан Кирилович.

03.04.2018
42265
1867
остання редакція 11.07.2018
42265