logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ

ЕКО ДТЕУ

30 березня у Київській міській державній адміністрації відбувся IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ який був проведений за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Київської міської державної адміністрації та компанії PepsiCo в Україні. Організатором цього форуму була організація «Let’s do it, Ukraine». ЕкоКлуб КНТЕУ є постійним учасником даного форуму і долучається до розвитку заходів спрямованих на розвиток питань Еко у всіх його напрямах.

На форумі були присутні представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадського суспільства, активістів молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, районні координатори та волонтери, лідери учнівського і студентського самоврядування, благодійників, донорів, волонтерів.

Почесними словами форум відкрив заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, президент Всеукраїнської громадської організації «Let’s do it, Ukraine» Людмила Осипчук, амбасадор міжнародного руху «Let’s do it, World» Юлія Мархель,  виконуючий обов’язків начальника департаменту молоді та спорту КМДА Яремчук Олеся, директор Київського молодіжного центру Анна Куценко, віце-президент організації «Let’s do it, Ukraine» Анна Радченко.

На форумі виступали  спікери від різних організацій таких як «Київський молодіжний центр», «Українська академія лідерства», «AIESEC IN KYIV», «Спілка ініціативної молоді», «Всеукраїнський молодіжний фонд «Серце до серця»», «ФРІ КИЇВ»

Спікер Сергій Волков розповідаючи про те, як розвивався ЕКО напрямок, розповів про одну цікаву річ – «сортування сміття». Розповідаючи він запитав в аудиторії, що є найбільшим стимулом для того щоб розпочати сортувати сміття. Були різні відповіді: гроші, сором, але такої відповіді не дав ніхто. Найбільшим стимулом є сусіди. І так це дійсно правда. Адже якщо наш сусід буди сортувати сміття ми просто не зможемо зробити інакше. ЕкоКлуб КНТЕУ згоден з словами Сергія : «Давайте станемо тими сусідами і покажемо приклад для інших».

Представники «ФРІ КИЇВ» у своєму виступі розповідали про різні заходи спрямовані на ЕКО освіту, вони представили свої плани за минулі роки де було чимало заходів.

ЕкоКлуб КНТЕУ висловлює вдячність організації «Let’s do it, Ukraine» та всім іншим організаторам за запрошення та співпрацю. Сподіваємося на подальшу співпрацю з організацією «Let’s do it, Ukraine» та іншими. Адже, завдяки таким заходам ми зможемо сприяти  розвитку екологічної галузі, знайти рішення екологічних проблем та виховувати належну поведінку в громадянах, змінити їх погляд на екологічну проблему в країні.

Звягінцев Дмитро та Кіров Максим

31.03.2018
438727
1412
остання редакція 03.04.2018