logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Оцінка персоналу за компетенціями": відкрита лекція директора з персоналу Ольги Оспанової

Загальна інформація

Часи  змін та конкурентної боротьби на ринку вимагають постійного корегування правил гри, які потрібно знати кожному працівнику та яким потрібно слідувати, якщо ми хочемо досягнути успіху в житті. Успішна людина повинна, у першу чергу, бути професіоналом, постійно підвищувати рівень компетентності, навчатися обмінюватися інформацією і працювати в команді, розвивати свій творчий потенціал та мотивацію до саморозвитку. Про це і не тільки 4 квітня 2018 року студенти освітньої програми "Менеджмент персоналу" різних курсів мали можливість дізнатися на відкритій лекції з дисципліни "Управління розвитком персоналу" та майстер-класі на тему "Оцінка персоналу за компетенціями", який на запрошення кафедри менеджменту провела директор з персоналу ТОВ з іноземними інвестиціями "Цеппелін Україна" Ольга Оспанова.

Знайомство студентів зі спікером і підприємством почалося з цікавого відеофільму про його історію створення та функціонування. Сьогодні Zeppelin – німецький промисловий концерн, представлений у 20-ти країнах по всьому світу у сфері дилерства та виробництва, що поставляє клієнтам комплексні, високотехнологічні та економічно ефективні рішення в різних галузях: промислове та цивільне будівництво; будівництво і ремонт доріг; гірничо-видобувна промисловість; мала енергетика; нафтогазова індустрія; лісозаготівельна промисловість; сільськогосподарське виробництво.

Головними цінностями підприємства, що поділяють усі працівники понад 20-річну історію його створення та успішного функціонування, є: стратегічність, партнерство у взаємодії з клієнтами, лідерство на ринку, орієнтація на прибутковість, інноваційність у технологіях, що використовуються, соціальна відповідальність.

Під час лекції спікер розповіла студентам про особливості пошуку та відбору працівників за компетенціями на посади різних рівнів, сучасні вимоги до цих професій, які зміни і виклики чекають на них через рік, два, п'ять, і як слід готуватися до них вже сьогодні. Студентам було цікаво дізнатися про життєвий шлях пані Ольги, умови досягнення визнання у сфері HR-менеджменту. Лектор також продемонструвала студентам приклади оцінювання персоналу за різними методиками, розкрила правила успішних управлінців, поділилася інформацією, що необхідно робити для того, щоб бути успішними.

Студенти та присутні на лекції викладачі кафедри менеджменту (Беляєва Н. С., Миколайчук І. П., Жуковська В. М.) ставили різні питання щодо політики безпеки праці, системи грейдування на підприємстві, що покладена в основу мотивації, про особливості організаційної культури, режиму праці та соціального захисту персоналу, інформаційне забезпечення системи управління розвитком персоналу, особливості проведення тренінгів із працівниками різних посад з метою розвитку їх компетентностей. На всі питання вони отримали вичерпні відповіді.

Щиро дякуємо Ользі Оспановій за цікаву лекцію та чекаємо на нові зустрічі!

04.04.2018
456287
2164
остання редакція 11.07.2018
42265