logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

RECRUITMENT DAY BY UGEN – інтерактивний формат комунікацій студентів з успішними фахівцями бізнесу

Загальна інформація

RECRUITMENT DAY BY UGEN - втретє організований захід командою молоді UGEN, партнера студентів у побудові професійного майбутнього, що є платформою пошуку роботи, бізнес-туром у компанії та запорукою побудови власного бренду та організатором тренінгів.

3 квітня 2018 року студенти та викладачі кафедри менеджменту взяли участь у професійній події RECRUITMENT DAY BY UGEN (в Інституті післядипломної освіти КНУ ім. Шевченка) – інтерактивній інноваційній, фановій конференції для IT, маркетологів, HR, фінансистів та агро, під час проведення якої молодь може дізнатися правду від своїх майбутніх роботодавців та топ-менеджерів. Кожен напрям (IT, FMCG, AGRO) мав свого ментора, який знайомив слухачів із реаліями певної сфери: для IT – Дмитро Волошин, керівник Preply.com, для FMCG – СЕО CASERS.org Євген Урсалов. Щороку такий захід відбувається для тих осіб, які вже працюють чи хочуть знайти достойне місце роботи, а також для тих, кому просто цікаві нові корисні знайомства. Під час вирішення міні-кейсу студенти намагалися себе максимально проявити у груповій роботі, отримали подарунки від Yakaboo та компаній, смаколики від Oreo, – розіграш сертифікату на проходження 1 курсу Kyiv School of Economics, познайомились із 300 учасниками конференції.

Спікери заходу: Лідія Терпел, Founder і СЕО унікальної у своїй сфері компанії Skyworker, Віталій Жуков, Co-founder Artellence, Тетяна Терехова, Founder Studway, українська теле- та радіоведуча, Ксенія Бакланова, бренд менеджер Mondelēz International - розповіли, як бренд Oreo виходив на ринок і навіть почастували відвідувачів печивом.

Учасниками події, які проявили до неї неабиякий інтерес, стали представники студентської молоді 3-го та 4-го курсів освітньої програми "Менеджмент персоналу", зокрема: Анастасія Дементьєва, Оксана Людвіченко, Ірина Митнік, Марія Остапенко, Аліна Ревуцька, Олена Юлдашова (викладачі – доц. Миколайчук І. П. та Сичова Н. В.). Студенти та спікери заходу протягом більше ніж 5-ти годин обмінювалися цінною інформацією з представниками бізнесу, отримували поради побудови кар'єри в різних компаніях від спікерів, вирішували бізнес-кейс та демонстрували реальні знання, спілкуючись тет-а-тет із HR-ами під час кави-брейку.

Особливий інтерес у студентів викликав виступ Тетяни Терехової, яка поділилася інформацією про створення персонального бренду та зауважила його важливість у житті кожного студента, оскільки неможливо передбачити розвиток подій.

Цього разу партнерами події стали такі численні іміджеві компанії вітчизняного ринку: hh.ua – сайт з пошуку роботи (HeadHunter Україна); Yakaboo – найкращий книжковий ринок; Kyiv School of Economics – найкраща школа економіки; YEP – стартап інкубатор; AIESEC Ukraine – молодіжна організація, до якої всі хочуть потрапити; BEST Kyiv - міжнародна організація студентів технічних університетів Європи; KNEU Media – медіа студентів різних навчальних закладів; KPI TV – серйозне медіа для серйозних студентів; Та Могилянка – драйвове медіа для драйвових могилянців; Enactus – середовище активних людей.

Партнерами заходу також були:

Доцільно відзначити участь у події кар'єрного партнера Recruitment Day2 – HeadHunter Україна (hh.ua – сайт з пошуку роботи), що також є стратегічним партнером КНТЕУ зі спеціалізації "Менеджмент персоналу" та особливо подякувати спеціалісту експертно-аналітичного центру Катерині Криворученко за цікаву інформацію та корисну співпрацю!

Щиро дякуємо команді молоді UGEN за відкриття наступного сезону кар'єрних можливостей, бажаємо її працівникам успішного кар’єрного зростання та очікуємо на продовження подібних івентів!

03.04.2018
456287
1336
остання редакція 11.04.2018
Vega