logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога студентки КНТЕУ на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності "Менеджмент"

Загальна інформація

З метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів в КНТЕУ на кафедрі менеджменту постійно здійснюється науково-дослідна робота студентів за цікавими  науковими напрямами під керівництвом провідних викладачів.

4 квітня 2018 року у ДВНЗ "Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана" відбулася Підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності  "Менеджмент", на яку були запрошені автори найкращих робіт, а також їх наукові керівники. 

Загалом галузева конкурсна комісія розглянула 131 подану наукову роботу від 144 авторів та здійснила їх рецензування. Кожна робота була прорецензована двома рецензентами. За результатами рецензування було сформовано рейтинговий список наукових робіт. Під час рецензування наукові роботи перевірялися на наявність ознак академічного плагіату. У цілому галузева конкурсна комісія відмітила достатньо високий науковий рівень поданих конкурсних робіт студентів.

В цьому році від КНТЕУ на конференцію було запрошено  студентку 1 курсу магістратури спеціалізації "Менеджмент персоналу" Ільїну Анастасію Олегівну та її наукового керівника, д.е.н, професора кафедри менеджменту Федулову Ірину Валентинівну. Анастасія захищала наукову роботу на тему "Формування організаційної культури на підприємстві" та отримала престижну винагороду – диплом ІІ ступеня. У роботі було розглянуто особливості організаційної культури IT-підприємств на прикладі ТОВ "GlobalLogic Ukraine", а також запропоновано структуру організаційної культури підприємства,  здійснено оцінку ступеню її  розвитку, а також надані пропозиції щодо її вдосконалення, підтверджені документально результатами впровадження на підприємстві.

Викладачі кафедри менеджменту та одногрупники щиро вітають Ільїну Анастасію Олегівну та її наукового керівника – Федулову І. В. із здобутою перемогою та бажають їм творчої наснаги і подальших наукових звершень!

04.04.2018
456287
2275
остання редакція 13.04.2018
456287