logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День народження ФЕМП: "Творіть свою казку самі!"

Загальна інформація

Сьогодні в КНТЕУ відбулося справді казкове дійство – свято з нагоди Дня народження факультету економіки, менеджменту та психології у стилі казки "Маленький принц".

Традиційно урочисту частину відкрив ректор Анатолій Антонович Мазаракі. Він сердечно привітав ФЕМП з важливим святом, та розповів про визначальну роль у розвитку КНТЕУ. Анатолій Антонович пригадав найвизначніші зміни факультету, розповів про найяскравіші моменти та досягнення. "Я точно знаю, що ви маєте пишатися своїм науково-педагогічним колективом, матеріальною базою та історією. Я вірю у ваше щасливе життя та нові здобутки!" - наголосив ректор.

Факультет також привітали давні партнери та друзі, а саме представники: Міністерства економічного розвитку й торгівлі України, Міністерства фінансів України, Міністерства соціальної політики України, Антимонопольного комітету України, Української спілки промисловців та підприємців, Спілки малих, середніх та приватизованих підприємств України, Всеукраїнської асоціації організаційних психологів та психологів праці, Інституту психології імені Костюка, "Швидко-Україна", "БМ Трейд", "Квіза-Трейд", "АШАН", "МЕТРО Кеш енд Кері Україна", "СОФТ сервіс холдинг", науково-виробнича фірма "Континенталь", ПАТ "Дитячий світ", корпорація "Фоззі Груп", "Епіцентр", "L'Oréal Україна", "Procter & Gamble Україна".

Найактивніші студенти факультету отримали відзнаки від ректора, а вони, у свою чергу, нагородили викладацький склад ФЕМП грамотами за перемогу в різних номінаціях.

Слова гордості за результати діяльності та позитивних настанов на майбутнє висловив декан ФЕМП Олександр Іванович Міняйло. Він привітав зі спільним святом усіх присутніх. "Кожна людина протягом життя робить вибір – від глобального до щоденного. Кожен із студентів ФЕМП вже зробив за своє життя принаймні один правильний вибір – обрав факультет економіки, менеджменту та психології".

Наприкінці свого виступу декан зазначив: "Хочу побажати вам дитячого щастя. Такого щирого та справжнього. І мрії, щоб були короткостроковими, швидко перетворюючись на реальність!"

Концертна програма точно надовго запам’ятається всім присутнім у залі – театралізована вистава у стилі казки "Маленький принц" Антуана де-Сента Екзюпері дійсно вражала. Студенти факультету демонстрували свою майстерність у всіх напрямках, але притримувалися сюжетної лінії казки, постійно нагадувавши про її глибокий сенс. А наприкінці свята глядачам була озвучена ключова настанова: "Творіть свою казку самі!".

Вітаємо факультет економіки, менеджменту та психології з Днем народження!

12.04.2018
456287
2906
остання редакція 17.04.2018
Vega