logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Публічне управління та адміністрування"

Загальна інформація

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 10.10.2017 року № 1364 та наказу ректора Київського національного торговельно-економічного університету № 3972 від 22.11.2017 р. "Про проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Публічне управління та адміністрування" у 2017/2018 навчальному році" у Київському національному торговельно-економічному університеті на базі кафедри економічної теорії та конкурентної політики (ФЕМП) 12 квітня 2018 року відбулася підсумкова науково-практична конференція - заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Публічне управління та адміністрування" у 2017/2018 навчальному році.

На науково-практичній конференції з доповідями виступили 17 студентів із 11 закладів вищої освіти. У складі галузевої конкурсної комісії працювали 15 науково-педагогічних працівників із 12 провідних закладів вищої освіти, серед яких 11 докторів з державного управління, у тому числі представники закладів вищої освіти, органів державної влади та провідних наукових установ.

За результатами підсумкової науково-практичної конференції  галузева комісія нагородила:

  • дипломами І ступеня – 3 студентів,
  • дипломами ІІ ступеня – 5 студентів,
  • дипломами ІІІ ступеня – 9 студентів.

Студенти кафедри економічної теорії та конкурентної політики Київського національного торговельно-економічного університету були відзначені у складі переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Публічне управління та адміністрування" у 2017/2018 навчальному році та отримали:

  • диплом І ступеня - Бойко Людмила Володимирівна, студентка 2 курсу 11 групи ФЕМП;
  • диплом ІІ ступеня - Петришин Гліб Вадимович, студент 1 курсу 4 групи ФОАІС;
  • диплом ІІІ ступеня - Сакевич Микита Євгенович, студент 2 курсу 11 групи ФЕМП.

Професори кафедри економічної теорії та конкурентної політики  Малиш Н. А., Ніколаєць К. М. та Бойко А. В. за результатами конкурсу були нагороджені грамотами за високий професіоналізм у підготовці переможця.

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Публічне управління та адміністрування" і бажаємо їм творчої наснаги,  нових перемог та професійного зростання!

11.04.2018
42265
2547
остання редакція 17.04.2018
Vega