Організація навчального процесу
технологій та бізнесу
Факультет здійснює підготовку кваліфікованих, соціально-мобільних фахівців здатних до практичної реалізації отриманих знань у науці, підприємницькій діяльності у сфері ресторанного, готельного, туристичного бізнесу на основі теоретичних знань і професійної майстерності.
Під час навчання, студенти мають можливість реалізувати свій науковий потенціал, взявши участь у Всеукраїнському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge», Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи», Конкурс наукових студентських робіт «Майбутнє туристичної галузі» у рамках реалізації благодійної програми «Стипендіальна програма» від провідного українського туристичного оператора – компанії Travel Professional Group та багатьох інших наукових заходах.
В процесі навчання студенти
мають змогу відпрацьовувати професійні компетенції як на провідних
вітчизняних, так і в кращих підприємствах готельно-ресторанного
бізнесу в Болгарії, Італії, Греції, Словаччини. Брати участь у
Міжнародних та регіональних професійних змаганнях з
кулінарного та кондитерського мистецтва, ресторанного сервісу серед
юніорів та дорослих учасників, а саме: «BestCookFest», тощо.
Випускники факультету можуть займати
посади: керівника підприємств, установ та організацій,
виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства,
готелях та інших місцях розміщення, генерального менеджера /
президента / туристичного оператора / мережі туристичних агентств;
менеджери (управителі) у сфері культури, відпочинку та спорту;
професіонала в галузі готельно-ресторанної/санаторно-курортної
справи; директора готельно-ресторанного/туристичного/спортивного
комплексу; менеджера з напряму туризму (за видами); РR-менеджера;
менеджера з розвитку / маркетингу персоналу готельної/ресторанної
мережі/туристичної компанії; івент-менеджера; менеджера систем
бронювання; екскурсовода/гіда, гіда-перекладача; фахівця
туристичного супроводу; інструктора з туризму (за видами активного
туризму); керуючого ресторану / кейтерингової компанії; менеджера
(управителя) систем харчової безпеки; менеджера (консультанта з
питань комерційної діяльності); менеджера (управитель) із зв'язків
з громадськістю; менеджера (управитель) з персоналу; фахівця в
галузі маркетингу; керівника підприємств, установ, організацій,
департаментів (бутік-готелю, дизайнерського готелю, елітного
Resort-готелю, премія-готелю, клубу, ресторану преміум-класу,
ресторану авторської кухні, підприємства з організації
VIP-подорожей (VIP-чартери, круїзи Premium i Lux класу,
яхтовий туризм, лімузин-сервіс, гольф-клуби, кінні клуби,
VIP-Health сервіс), менеджера служб прийому і розміщення; менеджера
з обслуговування гостей, директора мережі закладів ресторанного
господарства, керуючого рестораном (кафе, баром), директора з
виробництва, ресторатора, адміністратора мережі закладів
ресторанного господарства, сушеф, шеф-сомельє, шеф-бармен,
шоколатьє, консультант із фуд-дизайну, фуд-стиліста, дизайнера,
власника (менеджера) приватної дизайн-студії, салону, виставкового
центру, мистецької галереї, дитячої художньої школи, ізостудії,
викладача університетів та середніх і вищих навчальних закладів,
наукового співробітника.
Факультет співпрацює з Управлінням туризму Київської обласної державної адміністрації; ГО "Туристична Асоціація України"; закладами ресторанно-готельного господарства та туризму: ТОВ "Прем’єр Інтернешнл", ВАТ "Готель "Прем’єр Палац", "Президент-готель", готель "RAMADA", "InterContinental", "Баккара", "11 Mirrors", "Опера", "Братислава", заміський клуб "Трипільське сонце", підприємств туристичної індустрії: "Компанія "TPG", "Європа–груп", "Корал тревел", "ТUІ", закладів ресторанного господарства: мережа ресторанів "Козирна карта", ТОВ "Голден Паб", ресторан "Ренесанс", "Муракамі", мережею магазинів-ресторанів "Мясоторія", "Мamamia" тощо.