logo
Факультет технологій та бізнесу
Факультет технологій та бізнесу
logo
Факультет технологій та бізнесу
img

Організація навчального процесу

технологій та бізнесу

Факультет здійснює підготовку кваліфікованих, соціально-мобільних фахівців здатних до практичної реалізації отриманих знань у науці, підприємницькій діяльності у сфері ресторанного, готельного, туристичного бізнесу на основі теоретичних знань і професійної майстерності.

    Під час навчання, студенти мають можливість реалізувати свій науковий потенціал, взявши участь у Всеукраїнському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge», Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи», Конкурс наукових студентських робіт «Майбутнє туристичної галузі» у рамках реалізації благодійної програми «Стипендіальна програма» від провідного українського туристичного оператора – компанії Travel Professional Group та багатьох інших наукових заходах.

  В процесі навчання студенти мають змогу відпрацьовувати професійні компетенції як на провідних вітчизняних, так і в кращих підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в Болгарії, Італії, Греції, Словаччини. Брати участь у Міжнародних та регіональних  професійних змаганнях з кулінарного та кондитерського мистецтва, ресторанного сервісу серед юніорів та дорослих учасників, а саме: «BestCookFest», тощо.
  Випускники факультету можуть займати посади: керівника підприємств, установ та організацій, виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших місцях розміщення, генерального менеджера / президента / туристичного оператора / мережі туристичних агентств; менеджери (управителі) у сфері культури, відпочинку та спорту; професіонала в галузі готельно-ресторанної/санаторно-курортної справи; директора готельно-ресторанного/туристичного/спортивного комплексу; менеджера з напряму туризму (за видами); РR-менеджера; менеджера з розвитку / маркетингу персоналу готельної/ресторанної мережі/туристичної компанії; івент-менеджера; менеджера систем бронювання; екскурсовода/гіда, гіда-перекладача; фахівця туристичного супроводу; інструктора з туризму (за видами активного туризму); керуючого ресторану / кейтерингової компанії; менеджера (управителя) систем харчової безпеки; менеджера (консультанта з питань комерційної діяльності); менеджера (управитель) із зв'язків з громадськістю; менеджера (управитель) з персоналу; фахівця в галузі маркетингу; керівника підприємств, установ, організацій, департаментів (бутік-готелю, дизайнерського готелю, елітного Resort-готелю, премія-готелю, клубу, ресторану преміум-класу, ресторану авторської кухні, підприємства з організації   VIP-подорожей  (VIP-чартери, круїзи  Premium i Lux класу, яхтовий туризм, лімузин-сервіс, гольф-клуби,  кінні клуби, VIP-Health сервіс), менеджера служб прийому і розміщення; менеджера з обслуговування гостей, директора мережі закладів ресторанного господарства, керуючого рестораном (кафе, баром), директора з виробництва, ресторатора, адміністратора мережі закладів ресторанного господарства, сушеф, шеф-сомельє, шеф-бармен, шоколатьє, консультант із фуд-дизайну, фуд-стиліста, дизайнера, власника (менеджера) приватної дизайн-студії, салону, виставкового центру, мистецької галереї, дитячої художньої школи, ізостудії, викладача університетів та середніх і вищих навчальних закладів, наукового співробітника.

Факультет співпрацює з Управлінням туризму Київської обласної державної адміністрації; ГО "Туристична Асоціація України"; закладами ресторанно-готельного господарства та туризму: ТОВ "Прем’єр Інтернешнл", ВАТ "Готель "Прем’єр Палац", "Президент-готель", готель "RAMADA", "InterContinental", "Баккара", "11 Mirrors", "Опера", "Братислава", заміський клуб "Трипільське сонце", підприємств туристичної індустрії: "Компанія "TPG", "Європа–груп", "Корал тревел", "ТUІ", закладів ресторанного господарства: мережа ресторанів "Козирна карта", ТОВ "Голден Паб", ресторан "Ренесанс", "Муракамі", мережею магазинів-ресторанів "Мясоторія", "Мamamia" тощо.

19.04.2013
guliya2005
7481
остання редакція 20.12.2022
43505