logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога студентки КНТЕУ в престижному конкурсі наукових робіт зі спеціальності "Управління персоналом та економіка праці"

Загальна інформація

З метою активізації науково-дослідної роботи студентів в КНТЕУ на кафедрі менеджменту постійно здійснюється науково-дослідна робота студентів за цікавими  науковими напрямами під керівництвом провідних викладачів. 16-17 квітня 2017 року в Тернопільському національному економічному університеті було проведено підсумкову науково-практичну конференцію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2017/2018 н.р. за напрямом "Управління персоналом та економіка праці", яка вже декілька років поспіль традиційно проводиться заради підтримки обдарованої студентської молоді та створення умов для їх творчого зростання.

До участі в конкурсі були запрошені автори найкращих робіт, а також їх наукові керівники. 

На конкурс було представлено рекордну кількість студентських наукових робіт – більше 120 більше ніж із 15 міст України. За результатами проведення 1-го етапу представлені на конкурс наукові роботи були оцінені за рівнями достовірності інформації та новизни дослідження, що було враховано при визначенні переможців та ранжируванні місць. У цілому засідання секцій тривало понад 3 години, протягом яких членами галузевої комісії було прослухано результати цікавих та актуальних досліджень у сфері управління персоналом та економіки праці. Студентами-науковцями підіймалася проблематика цифрових змін в HR-практиці, ведення соціального діалогу в суспільстві, сучасних підходів до мотивації праці персоналу та ефективності розвитку кадрового потенціалу інноваційного підприємства тощо.

За підсумками засідання секції "Управління персоналом та економіка праці" студентка 1-го курсу освітнього ступеню "магістр" факультету економіки, менеджменту та психології КНТЕУ, староста 9-ї групи спеціалізації "Менеджмент персоналу" Юлія Стрижак отримала дипломи третього ступеня, презентувавши наукову доповідь на тему "Підходи до формування компетентісної моделі HR-фахівців". Під час презентації доповіді студенткою були підняті актуальні проблеми розроблення та реалізації компетенцій фахівцями з персоналу в страховій компанії "Альфа-страхування", обґрунтовано сучасні методики, що використовуються в практиці розроблення моделей компетенцій провідних українських підприємств. Члени комісії дійшли однозначного висновку щодо високого рівня наукової та практичної значущості наданих студенткою рекомендацій керівникам сучасних підприємств щодо покращення їх соціально-економічних результатів – завдяки впровадженню запропонованої компетентісної моделі HR-фахівців в страховій компанії.

Науковий керівник – доцент Ірина Миколайчук, всі викладачі кафедри менеджменту та одногрупники щиро вітають Юлію Стрижак із здобутою перемогою та бажають подальших наукових досягнень та здобуття високого рівня компетентності у сфері професійної діяльності!

16.04.2018
42265
1997
остання редакція 11.07.2018
42265