logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога студентки ФЕМП на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління у сфері торгівлі"

Загальна інформація

Студентка магістратури ФЕМП нагороджена дипломом І ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління у сфері торгівлі".

Щороку з метою підтримки обдарованої студентської молоді та активізації науково-дослідної роботи студентів у КНТЕУ на кафедрі економіки та фінансів підприємства здійснюється науково-дослідна робота студентів за актуальними науковими напрямами під керівництвом провідних викладачів. За результатами І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління у сфері торгівлі" було відібрано найсильніші роботи та передано їх до участі у ІІ турі конкурсу.

До складу галузевої конкурсної комісії наказом Міністерства науки і освіти України була залучена зав. кафедри економіки та фінансів підприємства Блакита Ганна Владиславівна.

Після ретельного рецензування наукових робіт галузева конкурсна комісія запросила авторів найкращих із них на підсумкову науково-практичну конференцію, що відбулася на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі. Серед запрошених студентів була студентка 1 курсу магістратури спеціалізації "Фінансовий менеджмент" Ганжа Ірина Валеріївна. Ірина захищала роботу на тему "Методика оцінки інвестиційної привабливості комерційної нерухомості" (науковий керівник - проф. Блакита Г. В.) та отримала високу винагороду - диплом І ступеня.

Ще одна робота студентки англомовної програми магістратури спеціалізації "Фінансовий менеджмент" Цимбалюк Вікторії Володимирівни (науковий керівник - доц. Нагорнюк О. В.) відзначена грамотою "За креативність ідей та високий рівень наукової роботи".

Вітаємо переможців та викладачів кафедри економіки та фінансів підприємства, що здійснювали наукове керівництво роботами студентів!

17.04.2018
42265
2309
остання редакція 20.04.2018
Vega