logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Комунікація, HR-менеджмент та GLOBAL VIILAGE: відкрита лекція НeadНunter Україна Катерини Криворученко

Загальна інформація

Налагодження ефективних комунікацій у будь-якій професійній сфері діяльності є сьогодні запорукою майбутнього успіху у роботі, що турбує переважну більшість студентів протягом всього періоду їх навчання в університеті. Сучасний ринок праці з кожним роком все більше ускладнюється під впливом факторів глобалізації та розвитку ефективних технологій. З цими тенденціями, кількісними та якісними змінами, що відбуваються у сфері налагодження ефективних комунікацій між працедавцями та кандидатами на роботу 20 квітня 2018 року на відкритій лекції з дисципліни "Управління персоналом" ознайомила слухачів спеціаліст експертно-аналітичного центру Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна Катерина Криворученко на зустрічі, організованій кафедрою менеджменту.

Тематика лекції привабила своїм форматом та змістовністю студентів освітніх програм "Менеджмент персоналу", "Менеджмент організацій", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу", які мали можливість поставити спікеру ряд питань щодо привабливості користування соціальними мережами, їх рейтингування та значення в процесі пошуку роботи, труднощів у побудові комунікацій із працедавцями тощо.

Зустріч відбулася у форматі активного та невимушеного спілкування зі студентами та викладачами, під час якого експерт поділилася тонкощами форм і методів комунікацій у сфері HR-менеджменту, зупинилася на основних помилках під час цього процесу, надала цінні поради щодо уникнення помилок під час розміщення інформації про себе у мережах Facebook та Instagram. Відповідаючи на питання студентів, пані Катерина наголосила на основних якостях, що повинні виховувати у собі випускники вищого закладу освіти, що можуть навіть частково компенсувати відсутність у них досвіду роботи. Наприкінці зустрічі студенти отримали також ціннісні подарунки від експерта за активну участь у дискусії – сучасні видання ТОВ "Хедхантер".

Щиро дякуємо стратегічному партнеру кафедри менеджменту Катерині Криворученко за віднаходження у її напруженому робочому графіку часу для зустрічі зі студентською аудиторією, представлений на лекції цікавий матеріал, подарунки студентам та бажаємо їй успішної кар’єри, всебічного гармонійного та професійного розвитку та реалізації, нових професійних звершень з перспективою подальшої плідної співпраці!

З повагою, присутні на зустрічі викладачі кафедри менеджменту: І. П. Миколайчук, Н. В. Сичова, М. І. Волобуєв та інші небайдужі присутні в аудиторії студенти.

20.04.2018
456287
2323
остання редакція 23.04.2018
42265