logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнський круглий стіл "Партнерство в туризмі: виклики та відповідальність"

Загальна інформація

Київський національний торговельно-економічний університет став активним майданчиком для обговорення проблем подальшого регіонального розвитку в секторі туризму шляхом об’єднання зусиль центральної та місцевої влади, науки, освіти і бізнесу. На Всеукраїнському круглому столі "Партнерство в туризмі: виклики та відповідальність", який відбувся 24 квітня, представники різних організацій та відомств висвітлили свої погляди та пропозиції, поділились досвідом.

Відкрив науково-практичний форум ректор КНТЕУ, д.е.н., професор, заслужений діяч науки і техніки А. А. Мазаракі, який у своїй промові наголосив на важливості діалогу в туризмі.

У рамках форуму відбулись панельні дискусії:

  • "Туризм в Україні: стратегії та пріоритети",
  • "Туристичний розвиток території: вибір оптимальних моделей",
  • "Маркетинг туристичних територій",
  • "Фінансування розвитку туризму".

Спікерами яких виступили представник департаменту агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації А. М. Стефанович, очільник Української асоціації активного та екологічного туризму С. Б. Підмогильний, голова туристичного активу Житомирської області А. М. Шелестюк, проректор з наукової роботи КНТЕУ д.е.н. С. В. Мельниченко, завідувач кафедри туризму та рекреації КНТЕУ д.е.н. Т. І. Ткаченко, директор Центру європейської освіти КНТЕУ Т. П. Дупляк, директор Науково-технічного центру з сертифікації продукції, послуг та систем якості КНТЕУ Л. А. Мещерських, доцент кафедри туризму та рекреації КНТЕУ Ю. Б. Забалдіна, начальник інформаційно-аналітичного відділу НЦУКВЗ ДКА С. Л. Янчевський.

Учасники заходу: керівники структурних підрозділів обласних і районних державних адміністрацій, у тому числі Сумської, Чернігівської, Житомирської, Рівненської, Волинської, Київської областей, представники територіальних громад і громадських організацій ("Жінки за майбутнє", Польська туристична організація), викладачі вищих навчальних закладів, бізнес-консультанти – взяли активну участь в обговоренні гострих питань, пов’язаних із проблемами розвитку туризму на локальному рівні.

Присутні на заході студенти туристичних спеціальностей КНТЕУ отримали нагоду дізнатись від перших осіб галузевого і регіонального рівня про можливості професійного розвитку на ниві стратегічного управління сферою туризму. 

24.04.2018
42265
2255
остання редакція 02.05.2018
Vega