logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Представниці КНТЕУ на Міжнародному бізнес-форумі "БізнесWOMAN - 2018"

Загальна інформація

У м. Києві вже вдруге відбувся Міжнародний бізнес-форум "БізнесWOMAN-2018". Це – унікальна за масштабом та змістовним наповненням подія, яка зібрала понад 1000 жінок із 20 країн світу зі сфери бізнесу, дипломатії, політикуму, влади, освіти і науки. Організатором форуму виступив журнал "БізнесWOMAN", генеральним директором якого є Ганна Крисюк, а одним з партнерів форуму – Асоціація платників податків України, президентом якої є Грігол Катамадзе.

Метою Міжнародного бізнес-форуму "БізнесWOMAN - 2018" стала консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України у світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу.

Модератором форуму виступала Дар’я Мустафіна, директор Інституту партнерства та сталого розвитку, випускниця КНТЕУ.

Спікерами форуму стали медійновідомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у різних сферах діяльності на вітчизняному та міжнародному рівні, зокрема: депутат Європарламенту Ярослава Хортяні, президент Міжнародної Дипломатичної Ради в Україні Вікторія Ліснича, голова представництва ЄС в Україні Х’юг Мінгареллі  та інші.

Серед запрошених гостей були присутніми: Леонід Кравчук – перший Президент України, Віктор Ющенко – третій Президент України, Надзвичайні та Повноважні Посли іноземних держав в Україні – Бельгії, Угорщини, Канади, Польщі, Естонії, Грузії та ін.

На форумі працювало дві секції:

  1. Вплив міжнародної дипломатії та політики на розвиток України
  2. Кращі практики ведення бізнесу жінками в Україні та за кордоном. Соціальна відповідальність бізнесу

У форумі взяли участь викладачі нашого університету, а саме – завідувач кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Криворучко О. В., доценти Гладка Ю. А. та Палагута К. О., старший викладач кафедри економіки та фінансів підприємства Рибак Р. І. та ін.

23.04.2018
42265
1933
остання редакція 02.05.2018
Vega