logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випускники університету діляться досвідом та запрошують студентів до співпраці

Загальна інформація

Студенти університету постійно знайомляться з успішними бізнесменами в різних галузях діяльності. Особливо приємними такі знайомства є тоді, коли гостями КНТЕУ є його випускники, які досягли успіхів у бізнесі. Саме тому до студентів 4-го курсу ФТМ і ФМТП спеціалізацій "Митна справа" і "Менеджмент ЗЕД" на запрошення кафедри менеджменту 25 квітня 2018 року завітала випускниця ФЕМП 2010 року Юлія Шкурінадиректорка і засновниця транспортно-експедиційної компанії ПП "Карго Суппорт".

Як дізналися студенти під час бесіди із фахівцем, ПП "Карго Суппорт" – це молода команда, з досвідом роботи на ринку дев'ять років, що функціонує у м. Бровари. Його місією є допомога молодим підприємцям щодо ефективної організації зовнішньоекономічної діяльності, міжнародної транспортної логістики (імпорт/експорт), а також здійснення митно-брокерських послуг. На сьогоднішній день у компанії є агенти в Китаї, США, Польщі, Нідерландах, укладено партнерські договори з міжнародними операторами і перевізниками не лише в Україні, а й за її межами.

Пані Юлія вірить в успішний розвиток українського бізнесу, тому намагається бути корисною студентам КНТЕУ в їх практичному становленні як фахівців. Директорка поділилася досвідом власної кар`єри та роботи митного брокера, менеджера ЗЕД, створення своєї транспортно-експедиційної компанії, порадила студентам бути активними і використовувати всі можливості під час навчання. Студенти цікавилися можливостями працевлаштування та умовами роботи в компанії "Карго Суппорт" й отримали вичерпні відповіді на всі питання.

Дякуємо пані Юлії за цікаву лекцію-бесіду та розкриті можливості працевлаштування для студентів! Час минає швидко, особливо, якщо його використано як інвестиції в розвиток власного бізнесу.

До наступних приємних та корисних зустрічей!

25.04.2018
433884
1720
остання редакція 11.07.2018
42265