logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбувся ХII Всеукраїнський круглий стіл "Якість підготовки менеджерів: принципи, технології, перспективи"

Загальна інформація

У межах реалізації програми стратегічного партнерства та розвитку співпраці закладів освіти з бізнесом, громадськими організаціями, державними установами України 26 квітня 2018 року кафедрою менеджменту КНТЕУ було організовано та проведено ХII Всеукраїнський круглий стіл "Якість підготовки менеджерів: принципи, технології, перспективи". Цьогоріч робота круглого столу була присвячена проблематиці підготовки HR-фахівців у різних сферах бізнесу, взаємодії навчальних закладів та фахівців-практиків у цьому процесі.

У роботі круглого столу взяли участь представники 22 різних організацій, установ та навчальних закладів, у т.ч.: Марина Мевша (мережа роздрібної торгівлі "Watsons Україна"); Катерина Ступак (METRO Cash & Carry Ukraine Ltd.); Наталія Тацій та Ірина Лемішко (мережа супермаркетів "Фуршет"); Олександр Сторожик (благодійний фонд "Допоможемо разом", проект "Вирощуємо геніїв разом!"); Інесса Найдовська (Inessa Naydovskaya Consulting); Максим Коробка (АВІРСУ – Асоціація виробників та імпортерів рекламних сувенірів України); Катерина Криворученко (ТОВ "ХЕДХАНТЕР"); Наталія Польова (ТОВ "НРП"); Олеся Корягіна (ГО "Центр практичної допомоги захисникам України "АКСІОС"); Анна Бойко (АТ "ПО Конті") та інші.

Директор з персоналу ТОВ з іноземними інвестиціями "Цеппелін Україна" Ольга Оспанова присвятила свій виступ розкриттю проблем формування ключових компетенцій HR-менеджера в компанії ТОВ ПІІ "Цеппелін Уакраїна". Директор з корпоративного навчання ТОВ "ЕКО" Роман Сторчак ознайомив присутніх із системою навчання та наставництва в "ЕКО-маркет" як частиною корпоративної культури. Студентка ФЕМП КНТЕУ освітнього ступеня "магістр" І курсу спеціалізації "Менеджмент персоналу" Юлія Стрижак порушила питання проблеми працевлаштування випускників.

Модераторами круглого столу виступили представники кафедри менеджменту Галина П’ятницька та Михайло Волобуєв, які звернули увагу присутніх на перспективи підвищення якості підготовки HR-менеджерів у вищих навчальних закладах.

Підводячи підсумки круглого столу, його учасники прийняли рішення про необхідність зміцнення співпраці закладів вищої освіти та діючих в Україні підприємств та установ у процесі розробки навчальних програм, програм проходження виробничих практик, що дозволять підвищити якість підготовки HR-менеджерів.

Щиро дякуємо всім учасникам круглого столу за цікаві виступи та участь у дискусії і бажаємо подальшої плідної співпраці в напрямі поєднання науки та практики!

26.04.2018
42265
2652
остання редакція 02.05.2018
42265