logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Нове партнерство: підписано меморандум про співпрацю між КНТЕУ та Національним агентством України з питань державної служби

Загальна інформація

З метою залучення Національного агентства України з питань державної служби до розроблення, запровадження та якісного виконання студентами КНТЕУ освітньо-професійних програм у галузі знань "Публічне управління та адміністрування", 7 травня 2018 року було підписано меморандум про співпрацю з НАДС.

Меморандум підписали - ректор Анатолій Антонович Мазаракі та голова Національного агентства України з питань державної служби Ващенко Костянтин Олександрович.

Під час церемонії  були також присутні А. В. Заболотний - заступник голови Національного агентства України з питань державної служби, Н. О. Алюшина - директор генерального департаменту з питань управління персоналом на державній службі,  перший проректор з науково-педагогічної роботи Н. В. Притульська, декани, керівники підрозділів, викладачі кафедри публічного управління та адміністрування та студенти університету.

Голова НАДС Костянтин Олександрович Ващенко у своєму виступі зазначив, що минуло два роки від прийняття нового Закону України "Про державну службу". За цей час прийнято понад 40 нормативно-правових актів на реалізацію його положень. Крім того, усвідомлюючи, що здійснення в Україні структурних реформ, зокрема: державного управління, державної служби, місцевого самоврядування та територіальної організації влади - вимагає високого рівня професійної компетентності та професійного розвитку державних службовців, посадовців органів самоврядування, Урядом схвалено Концепцію реформування системи професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування і депутатів місцевих рад.

Ректор Анатолій Антонович Мазаракі підкреслив: "Сьогодні ми укладаємо меморандум, у який закладено нові ідеї та сподівання, партнерські відносини з підготовки майбутніх державних службовців, участь у навчальному процесі, освітні та наукові дослідження, студентська практика та працевлаштування". Він висловив надію на ефективний  розвиток партнерства.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співпраці, участі НАДС у діяльності КНТЕУ з питань: моніторингу ситуації на ринку праці та освіти, вивчення потреб професійного середовища, запитів роботодавців; підготовки пропозицій щодо відкриття нових освітніх програм та удосконалення існуючих; практичної підготовки студентів; проведення підсумкової атестації студентів.

Дякуємо нашим партнерам за зустріч, сподіваємось, що це стане початком продуктивної спільної дороги в майбутнє!

07.05.2018
456287
3034
остання редакція 10.05.2018
41100