logo
Кафедра публічного управління та адміністрування
Кафедра публічного управління та адміністрування
logo
Кафедра публічного управління та адміністрування
img

Співробітництво

публічного управління та адміністрування

Підписання меморандуму про співпрацю між Київським національним торговельно-економічним університетом (КНТЕУ) та Національною академією державного управління при Президентові України (НАДУ)

З метою залучення Національної академії державного управління при Президентові України (НАДУ) до розроблення, запровадження та якісного виконання студентами Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) освітніх програм у галузі знань "Публічне управління та адміністрування", 19 листопада 2018 року було підписано меморандум про співпрацю з НАДУ.

Меморандум підписали ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі та президент НАДУ Василь Степанович Куйбіда.

Під час церемонії були також присутні Пашко Л.А.  професор кафедри парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України, Бартош Н.В.  начальник управління комунікативними зв'язками Національної академії державного управління при Президентові України, Притульська Н.В.  перший проректор з науково-педагогічної роботи, декани, керівники підрозділів, викладачі кафедри публічного управління та адміністрування та студенти університету.

Ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі підкреслив: "Сьогодні ми укладаємо меморандум, у який закладено нові ідеї та сподівання, партнерські відносини з підготовки майбутніх державних службовців, участь у навчальному процесі, освітні та наукові дослідження". Він висловив надію на ефективний  розвиток партнерства.

Президент НАДУ Василь Степанович Куйбіда висловив взаємні слова вдячності, поділився планами Академії щодо співпраці, зазначив, що здійснення в Україні структурних реформ, зокрема: державного управління, державної служби, місцевого самоврядування та територіальної організації влади  вимагає високого рівня професійної компетентності та професійного розвитку державних службовців, посадовців органів самоврядування.

Дякуємо нашим партнерам за зустріч, сподіваємось, що це стане початком продуктивної спільної дороги в майбутнє!

Фотозвіт

Підписання меморандуму про співпрацю між Київським національним торговельно-економічним університетом (КНТЕУ) та Національним агентством України з питань державної служби (НАДС)

З метою залучення Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) до розроблення, запровадження та якісного виконання студентами Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) освітніх програм у галузі знань "Публічне управління та адміністрування7 травня 2018 року було підписано меморандум про співпрацю з НАДС.

Меморандум підписали  ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі та голова НАДС Ващенко Костянтин Олександрович.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співпраці, участі НАДС у діяльності ДТЕУ з питань: моніторингу ситуації на ринку праці та освіти, вивчення потреб професійного середовища, запитів роботодавців; підготовки пропозицій щодо відкриття нових освітніх програм та удосконалення існуючих; практичної підготовки студентів; проведення підсумкової атестації студентів.

Фотозвіт

Міжнародні зв’язки кафедри публічного управління та адміністрування

Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування підвищують кваліфікацію та взаємодіють із зарубіжними науково-дослідними інституціями та закладами вищої освіти. Це такі як: Вища школа ринкового управління та іноземних мов (Польща), Варшавський економічний університет (Польща), Американський інститут економічних та політичних досліджень (Чехія), Талліннський університет (Естонія), Європейський інститут економічних досліджень (Франція), Університет Мілану (Італія), Університет “Проф. д-р Асен Златаров” (Болгарія), Латвійський аграрний університет (Латвія), Європейський інститут Людвіга фон Мізеса (Бельгія), Економічний університет в Братиславі (Словаччина), Азербайджанський державний економічний університет (Азербайджан), Центр досліджень у галузі сільського та промислового розвитку (Індія).

13.05.2018
41886
2776
остання редакція 07.02.2024
42694