logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Результати проведення студентської наукової конференції "Наукові дослідження студентської молоді"

Загальна інформація

Студентська наукова конференція "Наукові дослідження студентської молоді", яка відбулася на базі факультету обліку, аудиту та інформаційних систем  15-16 травня 2018 року зібрала 524 учасники, серед яких 11 студентів інших навчальних закладів, а саме з Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ (м. Київ).

З привітальним словом виступила проректор з наукової роботи Мельниченко Світлана Володимирівна, яка подякувала активній молоді за участь та підкреслила, що саме наукові дослідження й відкриття зараз визначають майбутнє нашого суспільства. 

Під час роботи конференції працювали пленарні засідання і 22 секції. На пленарному засіданні були представлені 5 доповідей студентів, які висвітлювали найактуальніші питання щодо: обліку криптовалют; реформування системи аудиту; розробки експертних систем; презентації інформаційно-довідникової системи прокату автомобілів та огляд трагічних подій у Бабиному Яру. Секційні засідання працювали за напрямами обліку, аудиту, контролю, аналізу, інформаційних технологій, баз даних, мов програмування, філософії, соціології, політології тощо, у яких були представлені 264 наукові доповіді.

Визнані кращими 93 представлені доповіді, зокрема:
56 - факультету обліку, аудиту та інформаційних систем;
7 - факультету економіки, менеджменту та психології;
7 - факультету фінансів та банківської справи;
7 - факультету торгівлі та маркетингу;
12 - факультету міжнародної торгівлі і права;
1 - факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу;
3 - Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

Переможці відзначені дипломами:

I ступеня – 28 доповідей,
II ступеня – 22 доповіді,
III ступеня – 43 доповіді.

Листами подяки відзначені 11 доповідей.

Найкращі доповіді за напрямом "Облік та оподаткування" були відзначені грамотами від колективу редакції газети "Все про бухгалтерський облік".

Доповіді учасників були присвячені проблемам організації та методики бухгалтерського обліку, особливостям впровадження міжнародних стандартів бухгалтерського обліку в Україні, питанням аудиту в умовах євроінтеграції, ролі аналізу і контролю в системі управління діяльністю суб’єктів підприємництва, проблемам та специфіці застосування сучасних інформаційних технологій у процесах оптимізації управлінських рішень, розробки та експлуатації інформаційних систем, а також питанням філософії, політології та розвитку української культури в сучасному інформаційно-комунікативному просторі. Доповіді характеризувалися науковою обґрунтованістю викладеної інформації, дослідницьким характером та свідчили про активну участь студентів у проведенні наукових досліджень. Висловлені в доповідях пропозиції мають практичне та теоретичне значення.

Загалом конференція відбулася на високому науковому та організаційному рівні.

Вітаємо учасників та переможців конференції!

15.05.2018
42265
2527
остання редакція 17.05.2018
Vega