logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Конференція студентів: обрано новий склад РСС КНТЕУ

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 18 травня 2018 року відбулася Конференція студентів.

З привітанням до учасників конференції звернулись проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал Світлана Леонідівна, начальник відділу організаційно-виховної роботи та інформаційного забезпечення Кладченко Марія Володимирівна та начальник центру бізнес-тренінгу Кузьменко Оксана Сергіївна. Усі члени ради студентського самоврядування в знак подяки за гідну працю впродовж року були відзначені грамотами та пам’ятними подарунками.

Першим пунктом порядку денного був звіт голови РСС КНТЕУ Понкратової Дар’ї Андріївни за 2017-2018 навчальний рік. За результатами даного звіту роботу ради делегати конференції визнали відмінною. 

Рада студентського самоврядування КНТЕУ безмежно вдячна голові РСС КНТЕУ 2017-2018 рр. Понкратовій Дар’ї за її роботу, самовіддачу, щирість та любов до кожного. Результати виборів на посаду голови РСС КНТЕУ оголосила голова лічильної комісії Краснокутська Юлія. Балотувався на посаду лише один кандидат – Ратинський Лев Сергійович, представник факультету торгівлі та маркетингу, який з абсолютною більшістю голосів у підсумку виграв. Делегати конференції затвердили результати виборів. 

Рішенням конференції було затверджено новий склад РСС КНТЕУ на 2018-2019 навчальний рік, обрано делегатів до вченої ради КНТЕУ та на конференцію трудового колективу КНТЕУ.

До нового складу РСС КНТЕУ увійшли: Ратинський Лев, Гузь Владислав, Колодко Наталія, Мачула Анна, Антоневич Марія, Крутько Ксенія, Сьомаш Антон, Гетьман Михайло, Сидєльніков Данило, Калініченко Олег, Євстратов Микола, Бондар Тетяна, Гаврилюк Яна, Клименко Валентин, Туз Вікторія, Краснокутська Юлія, Девяткіна Дар’я, Богомол Альона, Уколова Ірина, Хмиз Мар’яна, Молявін Максим, Децик Андрій, Петровська Дар’я, Сакевич Микита, Баштова Катерина.

Вітаємо голову та новий склад РСС КНТЕУ з обранням на відповідні посади, бажаємо вам наснаги та плідної праці!

18.05.2018
42265
4341
остання редакція 21.05.2018
Vega