logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти спеціалізації "Економічна кібернетика" пройдуть стажування в міжнародній компанії "Global Message Services"

Загальна інформація

Керівництво міжнародної компанії GMS (Global Message Services) зустрілося з кращими студентами 4 курсу спеціальності 051 "Економіка" (спеціалізація "Економічна кібернетика").

Компанію GMS представляли: Кучер Ірина Сергіївна – спеціаліст із проведення програм стажування, Філоненко Наталія Володимирівна – менеджер з персоналу, Котловянов Тарас Вадимович – менеджер взаємодії з операторами.

Метою зустрічі 18 травня 2018 року була презентація нової програми стажування "Internship Program "Global Start", яка триватиме з вересня 2018 року до червня 2019 року. Ця програма дозволить студентам  закріпити на практиці знання, отримані під час навчання та започаткувати власну успішну кар’єру.

У рамках своєї діяльності компанія GMS взаємодіє з мобільними операторами, міжнародними хабами і компаніями в усьому світі. Серед клієнтів компанії – більшість українських банків, страхові компанії, магазини та торгові мережі, інтернет-компанії, рекламні агентства, служби доставки, АЗС тощо.

Компанія GMS має великий досвід у наданні послуг з міжнародного SMS/MMS обміну, масової SMS/MMS розсилки, мобільної реклами (Opt-In, Opt-Out), мобільного маркетингу, голосової телефонії, розробки програмного забезпечення. За більш ніж десятирічний досвід роботи на міжнародному ринку телекомунікацій компанія розширила свою діяльність в усьому світі і наразі налічується близько 200 операторів мобільного зв’язку, які безпосередньо співпрацюють з GMS. Стратегічна мета компанії – стати лідером і посланцем надійних і прозорих повідомлень у всьому світі.

Зацікавленість компанії GMS саме в студентах спеціалізації "Економічна кібернетика" пов’язана зі специфічними вимогами до стажистів, які мають бути фахівцями в економічній сфері і досконало володіти знаннями й навичками у сфері сучасних інформаційних технологій.

Ключовими перевагами програми стажування є:

  • отримання практичного досвіду в проектах (у тому числі мультикультурних);
  • оплата праці під час стажування;
  • можливість поєднувати довгострокове стажування з денною формою навчання в університеті;
  • статус повноцінного працівника компанії GMS, включно з правом на пільги працівникам, передбачені корпоративними програмами компанії.

Кафедра кібернетики та системного аналізу сподівається на подальшу ефективну співпрацю міжнародної компанії "Global Message Services" з Київським національним торговельно-економічним університетом.

18.05.2018
456287
1669
остання редакція 21.05.2018
Vega