logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Співпраця викладачів кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю зі ЗМІ

Загальна інформація

Викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ займають активну позицію за свідомий вибір безпечних і високоякісних товарів та послуг у багатьох телепередачах, пропагуючи цінності здорового харчування.

17 травня 2018 року старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Чикун Надія Юріївна виступила експертом у зйомках телепередачі "Факти тижня" на каналі "ICTV".  Викладач університету надала коментарі щодо безпечності свіжої полуниці. Експерт розповіла, що таке нітрати, про шляхи надходження їх у харчові продукти, фактори, що впливають на накопичення надмірного вмісту нітратів у плодоовочевій продукції, зокрема в полуниці. Надія Юріївна  порадила споживачам, як правильно обирати полуницю, та як у домашніх умовах знизити можливий надмірний вміст нітратів у ягодах.

17.05.2018
456287
1663
остання редакція 11.07.2018
42265