logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День науки у КНТЕУ: освіта і наука – єдині

Загальна інформація

Наука – це найважливіше, найпрекрасніше і потрібніше в житті людини. Вона завжди була і буде вищим проявом любові, тільки нею людина переможе природу і себе. З року в рік, крокуючи з Україною та усім світом в єдиному темпі, КНТЕУ впевнено нарощує та примножує власні наукові здобутки, формуючи наукову еліту країни.

У КНТЕУ традиційно відсвяткували День науки. 22 травня під час урочистих заходів було відзначено флагманів наукової діяльності не тільки університету, а й України.

Доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі відкрив захід та звернувся до усіх присутніх у залі із вітальним словом. Він зазначив: «Освіта і наука – єдині. Саме за цією формулою живе наш університет». У підтвердження своїх слів Анатолій Антонович розповів про наукові здобутки студентства та викладачів, аспірантів, докторантів та усіх науковців університету, які роблять свій значний вклад у розвиток науки в Україні та світі.

Перший заступник міністра освіти і науки України Володимир Віталійович Ковтунець привітав КНТЕУ зі святом і вручив за Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 289-р Премію Кабінету Міністрів України за роботу "Розробка та впровадження інноваційних ресурсозберігаючих та імпортозамісних технологій харчових продуктів в структурі продовольчої безпеки України":

  • Ректору Київського національного торговельно-економічного університету – Анатолію Антоновичу Мазаракі
  • Першому проректору з науково-педагогічної роботи – Наталії Володимирівні Притульській 
  • Професору кафедри технології і організації ресторанного господарства – Володимиру Антоновичу Піддубному

Під час урочистої церемонії нагородження ректор вручив цінні подарунки (книги) та листи-подяки цілій плеяді науковців університету за їхні наукові здобутки.

За особистий внесок у розвиток науки, забезпечення високого індексу цитування, публікацію статей у міжнародних наукометричних базах даних Scopus та Web of Science, забезпечення інтеграції науки у світовий освітянський простір через міжнародні проекти та програми Листом подяки ректора нагороджуються:

З метою відзначення студентів-переможців  Міжнародних і Всеукраїнських конкурсів та олімпіад, а також за активну участь в наукових заходах та з нагоди святкування Дня науки в університеті наказом ректора  цінними подарунками (книги) та листами-подяки  нагороджено:

Протягом свята усіх учасників своїми святковими концертними номерами вітали студенти та співробітники університету: запальні танці та проникливі пісні вражали кожного.

Ще раз вітаємо! Натхненної творчості всім науковцям! "Scientia difficilis sed fructuosa" — "Наука важка, але плідна".


22.05.2018
42265
3444
остання редакція 23.05.2018
pavel