logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти КНТЕУ відвідали майстер-клас професійного кулінара Деніела Ейтона

Загальна інформація

Студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу  (Гриценко Олександр, Совяк Володимир, Чемоданова Ольга, Білюк Богдан, Ломоносова Марія) та факультету міжнародної торгівлі та права (Чала Ангеліна) під керівництвом доцента кафедри технології та організації ресторанного господарства Демічковської М. П. за  запрошенням Лосевої Галини Іванівни, власниці заміського сімейного клубу "Трипільське сонце", відвідали майстер-клас Деніела Ейтона.

Деніел Ейтон - суддя міжнародного класу (WACS), віце-президент Всесвітнього товариства шеф-кухарів (WMCS), президент International Disciples Escoffier UK, член The Reunion des Gastronomes - "братства гастрономів-гурманів", заснованого в Лондоні в 1899 р., володар премії Queens від королеви Великобританії - за зразкову гостинність і Palmes Culinaires - за досягнення в сфері обслуговування. За плечима Деніела - багаторічний досвід роботи у ресторанах високої кухні (Haute cuisine).

Даніел Ейтон 22 травня 2018 року поділився майстерністю приготування кростіні з качиною грудкою, свіжою спаржею, буряком та сиром фета. Лосева Галина Іванівна пригощала учасників майстер-класу надзвичайно смачними, власноруч приготовленими стравами – салатом з печінки кролика та грушею, баранячими реберцями з м’ятою. Студенти з зацікавленістю слухали метрів кулінарного мистецтва та підтримували діалог, оскільки Даніел Ейтон та Лосева Галина Іванівни дійсно підкорили серця юних кулінарів.

Висловлюємо особливу подяку Лосевій Галині Іванівні - судді всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS, Леді Майстер-Шеф NIP (Італійська асоціація піццайола) та заміському сімейного клубу "Трипільське сонце", за отриману можливість творчого зростання та розширення професійних можливостей.

22.05.2018
456287
1511
остання редакція 11.07.2018
42265