logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Шу, профітролі, еклери: розкриваємо секрети кондитерської майстерності

Загальна інформація

В продовження циклу "смачних зустрічей" організованих на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу за ініціативою викладачів кафедри технології і організації ресторанного господарства 23 травня відбувся майстер-клас: "Тістечка Шу: розкриваємо секрети приготування  заварного тіста".

На відкриття завітали: проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал С. Л., проректор з наукової роботи Мельниченко С. В., директор бібліотеки  Шестопалова Л. С., декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Ведмідь Н. І., викладачі кафедр та студенти.

Під час майстер-класу, який провела к.т.н., доц. кафедри технології Марцин Т. О. було розкрито особливості приготування заварного тіста враховуючи досвід французьких кондитерів. Учасники заходу дізнались про різноманітні вироби із заварного тіста: еклери, профітролі, гужери, тістечка Religieuses, Пари-Брест, торти Крокембуш, Сент-Оноре та змогли спостерігати за процесом приготування тістечок Шу з кремом Pâtissière та лимонним курдом та продигустувати результат, який перевершив найкращі очікування аудиторії.

Бажаємо успіхів та творчих натхнень учасникам та гостям майстер-класу! Чекаємо нових зустрічей.

23.05.2018
456287
2297
остання редакція 11.07.2018
42265