logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День відкритих дверей у КНТЕУ

Загальна інформація

У свій день народження, в останню суботу травня, Київський національний торговельно-економічний університет гостинно відчинив свої двері для майбутніх вступників, їх батьків та гостей.

Знову наповнена тепла, затишна, актова зала зорієнтованих на КНТЕУ вступників-2018, які скористалися можливістю не лише ознайомитись з Університетом, поспілкуватись з членами Приймальної комісії науково-педагогічними працівниками кафедр та студентами, а й на власні очі побачити Університет, до якого мріють вступати.

Особливості вступної кампанії 2018 року відповідно до затверджених Правил прийому на навчання до КНТЕУ в 2018 році презентувала відповідальний секретар Приймальної комісії, кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства та митної справи Глушкова Тетяна Геннадіївна, зазначивши, що навчання в КНТЕУ – це перший крок для побудови успішної кар’єри у майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, яка затребувана на сучасному ринку праці.

Присутні отримали вичерпну інформацію на актуальні питання:

  • переліку спеціальностей (спеціалізацій) за освітніми ступенями, підготовка за якими здійснюється в КНТЕУ;
  • переліком конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО;
  • про спеціальні умови участі у конкурсному відборі на здобуття вищої освіти;
  • документів необхідних для вступу, умови проживання;
  • особливості навчального процесу та культурного дозвілля студентів тощо.

Змістовними, цікавими для гостей були святкові екскурсії по Університету, феєричні шоу студентів, дегустації, майстер-класи та презентації кафедр, факультетів у спеціалізованих лабораторіях, технічно оснащених аудиторіях, бібліотеці, гуртожитках, спортивних манежах, тренажерній залі, території кампусу.

Зустрічі проведені в рамках Дня відкритих дверей були цікавими і корисними, вступники отримали багато вражень, позитивних емоцій та мотивацію до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини найкращого закладу вищої освіти Київського національного торговельно-економічного університету!

Чекаємо на Вступі-2018!

25.05.2018
42265
3267
остання редакція 02.06.2020
42265