logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Лайфхаки" професійної кар`єри: відкрита лекція фахівців КPMG Ukraine

Загальна інформація

Коли наближається завершення семестру, мотивація до навчання зростає саме у тих студентів, які прагнуть до набуття навичок успішного професійного розвитку. Про роботу, кар`єру та можливості стажування майбутнім консультантам бізнесу, менеджерам та аудиторам – студентам 2 і 3 курсу ФФБС і ФЕМП – розповіли старший аудитор Міжнародної аудиторської компанії КPMG Ukraine Гліб Антонов та НR-менеджер Олена Бондар на тему "Лайфхаки професійної кар'єри в КPMG".

Під час лекції 24 травня 2018 року старший аудитор компанії Гліб Антонов ознайомив студентів із історією створення та спектром послуг, які надає КPMG Ukraine, з власного досвіду та на реальних прикладах пояснив зміст роботи аудитора, детально зупинився на перевагах та труднощах роботи в KPMG Ukraine, довгострокових кар`єрних перспективах для молоді на прикладі відділу аудиту, перспективах службового просування від аудитора до менеджера та партнера).

Студенти отримали відповіді на питання щодо сутності консультативного бізнесу та аудиту, їх призначення та етапів проведення, специфіки консалтингу та аудиту банків та фінансового сектору, рітейлу та промислових підприємств.

Під час лекції студенти проявляли активність і ставили багато різноманітних питань спікерам щодо перспектив стажування і працевлаштування в компанії, на які отримали вичерпні відповіді. НR-менеджер компанії КPMG Олена Бондар розкрила можливості працевлаштування та оплачуваного стажування в компанії, що можна поєднувати з навчанням від 20 год/тиждень. Студентам було цікаво дізнатися, що в компанії на них очікує постійне навчання, спеціалізація в одному з секторів економіки, інтенсивна творча робота, стислі строки, відрядження, стрімке кар’єрне зростання, незабутній досвід і гармонійна команда фахівців.

Наприкінці лекції для всіх бажаючих студентів фахівцями КPMG було проведено логіко-числове тестування на їх знання економіки і математики, в якому взяли участь більше 35 найбільш сміливих, активних і зацікавлених студентів.

Студенти висловлюють щиру подяку організатору зустрічі – доценту кафедри менеджменту Ірині Совершенній за надану можливість розвинути практичні навички у сфері майбутньої професії аудитора, а також спікерам компанії КPMG Ukraine за цікавий формат зустрічі в КНТЕУ.

Очікуємо на результати тестування та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

24.05.2018
456287
1483
остання редакція 11.07.2018
42265